Google Analytics: hogyan kezdjünk hozzá?

A Google rendszeresen szervez webinarokat, melyek arra kiválóak, hogy az érdeklődők magukba szívják az alapismereteket, melyek segítségével nagyobb magabiztossággal tudják fejleszteni az adott Google-szolgáltatással kapcsolatos tudásukat.

A fenti videón a magyarországi Superweek konferencián is fellépett Justin Cutroni mesél röviden a Google Analytics legfontosabb alaptulajdonságairól. Akik eddig csak a visiteket, referralokat, keywordöket bogarászták az Analyticsben, azoknak nagyon jó továbblépést jelenthet ez az alapozó szeminárium.

Az Adwords-szel kapcsolatos pr-részeket persze nyugodtan átugorhatjuk. A lényeg inkább a mikrokonverzión, a goal-ok és funnel-ek használatán, valamint a jól megfogalmazott alapcélokon van.

Címkék: google google analytics webanalitika justin cutroni
2012.06.01. 10:51. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.