WWDC 2012: élő kommentár az Apple friss bejelentéseiről

wwdchu_promo250.jpgBár talán már minden kiszivárgott az idei (június 11-ei) Apple fejlesztői konferenciáról, ami érdekes vagy érdemleges, azért persze nem vehetünk mérget rá, hogy Tim Cook nem hozza előre az iPhone 5 (avagy: iPhone 6) bejelentést, főleg, hogy az iOS 6 bemutatását követően már viszonylag egyszerű lesz eldönteni, hogy az új iPhone revolutionary lesz, vagy marad csupán resolutionary

Tim "Resolutionary" Cook szerintem a mostani WWDC-ig, de legkésőbb a szeptemberi esetleges iPhone-bejelentésig kapta meg a piaci bizalmat arra, hogy bizonyítson. És ne csak mint az Apple lojális gondnoka, hanem mint erős víziókkal és innovációs szimattal rendelkező cégvezető. 

A lényeg, hogy szerintem az új Macbookok bemutatásán, illetve a Mountain Lion és az iOS 6 demózásán túl az Apple, mint innovatív brand is be lesz árazva hétfőn. 

Android oldalról is ugyanolyan érdekes lesz a rendezvény, mint az előzőek. Sőt. Most fog csak igazán kiderülni, hogy az Apple képes lesz-e őszre olyan eszközzel és szoftverekkel piacra lépni, ami egyértelműen jobbat, többet ígér, mint egy HTC One X vagy egy Samsung Galaxy S III, plusz az új Android. 

Ne feledjük, a Google a WWDC után két héttel tartja (egyébként ugyanott, a San Franciscó-i Moscone Centerben) a maga fejlesztői konferenciáját. És nyilvánvalóan most sem véletlen az időzítés. 

A lényeg: június 11-én, magyar idő szerint 19 órakor, a Ustream budapesti irodájából a Webisztán és a Plastik Média közösen, élő streamben kommentálja majd a WWDC-bejelentéseket. (Intro.)

Maradjatok vonalban. Aki nem akar lemaradni, az kattintson:

 

Címkék: iphone 5 iphone 6 ios 6 wwdc 2012 #wwdchu os x mountain lion wwdc live
2012.06.04. 21:36. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.