Türk "Moszi" István (1976-2012)

Moszikám, a legnagyobb nagyrabecsüléssel és fájdalommal vagyunk most mi itt. Amúgy meg ezt a posztot a fene se gondolta volna, hogy valaha meg kell írni. Kivagyunk nagyon, ez az igazság. És nagyon szeretünk téged. 

Ja, és akartam amúgy írni, hogy nagyon fasza lett a seoblog új dizájnja. Főleg a kategóriamegjelenítés, meg hogy a gombokat is css-ből, és a háttérrácsozás... De amilyen béna vagyok, ezzel is elkéstem. Mert mindig azt hiszem, én szerencsétlen, hogy késni mindig ér. Lesz rá idő... Mindenre.

Kereken egy hete beszéltünk utoljára. Azóta meg mi van? Lett kegyetlenül és hirtelenül egy nagy-nagy űr, amivel kezdenünk kellene valamit... Legyen úgy, hogy te velünk vagy, mi meg veled. Mindig.

mosquito.png

Címkék: seo türk istván
2012.09.06. 18:32. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nyugodjék békében! :(

Kb. azóta ismerem, amikor még 4 MB-os winchestereket vettünk...
Hiányozni fogsz Moszi!!!
miert mindig a jo arcok mennek el fiatalon? Minden jot neked mosquito, orulhet aki ismert teged.
cameleon
Nyugodj békében Moszi! Hiányozni fogsz!