A Google alapítója visszaült a metróra

Egy twitterező találkozott össze a New York-i metróban Sergey Brinnel. Kép is született a találkozásból: 

sergeybrinsubway.jpg

Nyilván nem Boeing 767-esét cserélte le tömegközlekedésre a világ egyik legbefolyásosabb embere, csak az új Google Glass-t akarta letesztelni életszerűbb környezetben, mint egy Boeing pilótafülkéje :)

Mindenesetre részemről ez a kép a Superweek 2013 mottója. 

Címkék: google sergey brin gogole glass
2013.01.22. 10:49. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sárga reklámszatyor??? Azért Szergej nem tagadja le a gyökereit a milliárdok ellenére.
Érdekes, hogy lelepleződött, hiszen nagyon ügyesen álcázta magát (különösen tetszik a nejleon szatyor a kezében). A Google Glass egyáltalán nem feltűnő, de ha tekert volna egy kis szigszalagot a szárra még autentikusabb lenne. Ami a Boeing 767-est illeti - látom, nagyon megmozgatta a fantáziád - az a helyzet, hogy NY-on belül elég kényelmetlen a használata. Persze jobban járt volna Sergey, ha a gépével átröppen hozzánk és a 3-as metrón teszteli a kütyüt. Nagyobb kihívás, több izgalom, ráadásul itt garantáltan nem ismerné fel senki.
A többi utast nem különösebben zaklatta fel a dolog, ha egyáltalán felismerték Brint (kicsit Tony Starkos kezd már lenni a Glass-el).

A kép készítője egyébként szintén AR témában dolgozik épp
blog.integratedrealities.com/?p=223