Wikipédia magánvélemény

Elhangzott a tudományos tekintély kifejezés Vágó István szájából, amitől besokalltam.

Ez a wikipédia-vita döbbenetes értetlenséget tükröz némely résztvevő részéről, ezért: a Wikipédia olyan, mint a blogoszféra vagy bármely más közösség által generált tartalom, máshogy kell fogyasztani, ésszel, kritikával, tudatosan. A Wikipédiában vannak hülyeségek, de ha egy táltos véleménye szerepel az oldalon, akkor csak el tudom dönteni a világképem alapján, hogy hiszek-e neki vagy nem.

Ja, és nincs mindig egy igazság, de aki a különböző nézőpontokat ismeri, többre viszi, mint aki csak a hivatalosat, az akadémiait. Ha a közösség több markáns véleményt fogalmaz meg egy dologgal kapcsolatban, akkor vajon ki dönti el, mi a helyes? Van-e Isten? És ha Vágó István nincs a helyszínen, akkor van-e?

Címkék: web2symposium wikipedia
2006.05.29. 18:01. írta: sztahanov

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egyetértek, vágóistván kiborító volt.
Ja. Vágóistván mongyonle. De legalábbis próbáljon halkabban beszélni.
Nagyot csalódtam Vágóban. Zárt látókörű... Inkább no comment.