Csak-a-web projekt: kiértékelés 1.

Elérkezett a napja, hogy kiértékeljük a Csak-a-web projekt első heteit. Tapasztalat volt bőven. A kiértékelés első felében azokkal a webes alkalmazásokkal foglalkozunk - tényleg csak nagyon röviden -, melyek teljesen beépültek mindennapjainkba, és így kiváltottak egy-két asztali szoftvert, munkafázist.

A cikkhez csak annyi kiegészítést, hogy sokszor valóban megfeledkeztünk róla, hogy webes cuccot használunk, és nem egy asztalit. Persze böngészőfagyáskor mindjárt eszünkbe jutott megint. És mikor az Indexben kiment a netkapcsolat, megintcsak átkoztuk a webes alkalmazásokat. Sovány vigasz, hogy aztán egy rövid időre az áram is elment, amivel már egy asztali szoftver sem tud mit kezdeni.

Remélhetőleg még a héten jön a folytatás, melyben azokat a területeket vesszük majd sorra, ahol csődött mondott a web. Pontosabban: a webes alkalmazások alkalmazhatósága, huh.
A cikksorozattal kapcsolatos észrevételek ide is jöhetnek kommentbe, meg persze a hivatalos mailcímre is, ahogy eddig.
Címkék: kávéhoz
2006.06.13. 12:30. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.