Végét járja a PubSub

Azt szokták mondani, hogy a webkettes szolgáltatások elindításához nem kell sok pénz, azért is van annyi belőlük (még egy típuson belül is), mint csiperke eső után, meg hogy a VC azért jön tárt karokkal, mert csak kis összeget lehet bukni, a tíz befektetésből egy busásan megtéríti a kilenc beesettbe feleslegesen ölt lovettát. Ehhez képest nagyon ritkán hallani arról, hogy egy webkettes tényleg, látványosan bebukik.

Végre egy élő példa! A PubSub nevű blogkereső - életemeben egyszer használtam, blogkeresőből jelenleg olyan harminc nagyobb lehet - ceója, Bob Wyman saját blogján pedzegeti, hogy a PubSub bizony hamarosan bedőlhet, köszönhetően az ellenség ármánykodásának (egész pontosan a másik, azóta részben kitúrt alapítóval, Salim Ismaillal zajló csatározások állnak a háttérben). Mike Arrington szerint a knownow-val tervezett egyesülés tervei hiúsultak meg a napokban (rossz ómen, ha két hasonlóan idióta nevű vállalat akarja összekötni az életét), elbocsátások vannak, ilyesmi, Richard MacManus pedig gyorselemez. Wyman szerint van még remény (és 3 millió dolláros adósság), persze, a lepényhal meg utoljára.

Címkék: blogkeresők lufi pubsub
2006.06.15. 09:45. írta: sztahanov

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A PubSub-ban a toplista volt anno igéretes, az akkoriban sokat baszogatott technorati top-ot megszoríthatta volna, de nem sikerült nekik.
bocs, de milyen a jó ómen?
Jó. Pl. a hullócsillag jó ómen. Ld még wikipédia:

en.wikipedia.org/wiki/Omen

Köszönjük a tartalmas hozzászólást, és most visszatérhetünk a PubSubra.