Mikor jön a magyar Vista?

Az odáig rendben van, hogy az amerikai vállalati felhasználók már november 30-ától kezükbe vehetik a Windows Vistát és az Office 2007-et. De mikor jelenik meg a magyar változat? - kérdeztük egyenesen a Microsofttól még pénteken.

Ma érkezett meg a válasz: a magyar verzió megjelenése mindenképpen jövő év első negyedévére várható. A magyar vállalati ügyfelek ebben az esetben is hamarabb juthatnak hozzá. A magyar végfelhasználók pedig, kaptuk az infót, valószínűleg március környékén emelhetik le először a polcról az új operációs rendszert.

(Korábban írtuk, hogy az IE7 magyar interfésze már januárban megérkezik. Úgy tűnik, néhány hónapig még XP alatt fogjuk használni.)
Címkék: microsoft vista
2006.11.06. 11:58. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ez már csak azér fura, mert az rc1-hez már volt Hungarian mui pack, amivel teljesen magyar lett, szóval a végleges változat magyarításához, nem hiszem, hogy túl sok munka kéne...Egyszerűen le vagyunk x@rva, pont, mint az x360 esetében...
márciusban jön a vista, megírta a hwsw.

campus licensszel elérhető lesz az office-szal együtt
Szerintem direkt késlelteteik. Itthon is nagyjából egyszerre akarják bedobni az összes terméket. Ezért várhatunk rá még hónapokat.
Korábban írtunk róla, hogy az IE7 nemzetközi interfészei is egy csomagban jönnek ki. Nem hivatalosan úgy tudom, hogy azért, mert a fordítás nemrégiben kezdődött, ugyanis a központból csak most kapják meg a helyi irodák az anyagot. Vagyis egyszerű logisztikai szerencsétlenkedésről lehet szó ebben az esetben. Vagy: előbb az amerikaiakon akarják tesztelni a fő bugokat, mielőtt kiengedik a világnak a cuccot? Nem pontosan érthető, ha így van. De mindenesetre érdekesek ezek a fél éves csúszások, az biztos.
Magyaroszág az ún. 3. körben van, az elsőben a legnagyobb nyelvek/országok, de a cseh és lengyel verzió 2. körös. Nagyjából akkor lesz itt kapható, mikor máshol már régesrég.