A Skype új eszközt fejleszt a blogoknak

A postokhoz kapcsolt linkek alatt chatszoba lesz, ahol a kommentelők és a blogger léphetnek kapcsolatba egymással. A Skypcast névre keresztelt "hamarosan induló" szolgáltatást a társalapító Niklas Zennström jelentette be a most zajló Web2 Summiton. A Skype-nak megvan az a felhasználóbázisa, melyre támaszkodva képes lesz ezt az eszközt elterjeszteni a blogokon. Vagyis a szöveges kommentelés mellé lehetőségként érkezik majd a hangalapú élő konferenciabeszélgetés, ráadásul adott tartalmakhoz kapcsolva.
Címkék: voip chat kommentek skype
2006.11.08. 13:21. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jegyezzük meg, hogy az ötlet nem új, a meebo (persze nem Skype, hanem "bármi más" protkollon) már egy ideje csinál ilyet, a "meebo me" szintén egy kusztomizálható kis basz az oldaladra, ahol jó tudnak veled chatelni a látogatók.
www.meebome.com/
persze csak szövegesen...