Pownce-meghívókat árulnak az eBayen

A Pownce egyelőre meghívásos alapon működik. A fejlesztők szerint azért, hogy tervezhetőbb legyen a terhelés. De azért tudjuk, hogy a meghívásos rendszer az ilyen szolgáltatásoknál jó marketingeszköz is. Gerjeszti a kíváncsiságot. A Pownce minden egyek meghívott embernek további 6 meghívót ad. Vagyis minden új belépő hat másik embert hívhat meg a szolgáltatásba. Így elvileg mindenkinek legalább hat barátja van.

Úgy tűnik azonban, hogy a mindössze néhány napja létező szolgáltatás sokkal több embert érdekel, mint ahányan jelenleg is tagjai. Meg is indult az eBayen a Pownce-meghívók árusítása. Úgy tűnik, van, aki majdnem 10 dollárt is adna az egyébként ingyenes szolgáltatás ingyenes meghívójáért. A türelmetlenség bére.

Idehaza az iWiW-meghívókkal kapcsolatban van ekkora hájp. Megkockáztatom, hogy minden idők leggyakoribb kommentje a "nincs valakinek egy iwiw-meghívója?". Rákerestem a Vaterán és az eBayen, de úgy tűnik, idehaza (még?) senki nem árul pénzért iWiW-meghívót. Kommentelő [whining] egyből rátalált a Teszveszen. Thx.
Címkék: ebay pownce
2007.07.07. 21:12. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Érdekes, hogy csak az iwiw meghívó kerül pár száz forintba, a többit ingyen (1Ft-ért) árulják (pedig pont az iwiwért nem adnék pénzt:-)).
Ha valakinek kell pownce meghívó, dobjon 1 e-mailt az info@fizetesem.com címre és postafordultával küldök.
én egy FreeBase meghívóra várok... :|
(off: dude, már kiküldtem egyet a mailcímedre. ha még egyszer próbálom, azt írja, erre a címre már egyszer küldtem, többet nem küldhetek. nézd meg a spamek közt, hátha.)
Amennyiben valakinek szüksége van pownce meghívóra, 1 db-ot fel tudok ajánlani még én is.
Bár azt is mondhatnám, hogy 1 pownce meghívót 3 iwiw meghívóra elcserélnék! :D

Csak vicceltem. :)
5db Freebase meghívómat cserélném Pownce meghívókra. :) Persze, akinek kell, annak küldök "ingyen" is.
Itt is van 6 meghivo. Ha kell valakinek, duplabe(kukac)gmail.com
Beállok a felajánlók közé, korlátozott számban freebase és pownce meghívók nálam, ha vkinek kell küldjön egy emailt.
tapir: hadd próbáljam ki a freebaset! :)

merras@sfportal.hu
freebase-t én is meglesném közelebbről.

lokithetrickster at freemail

ide is beírom hogy van cseréb pownce, bár most hirtelen elég sok meghívót kiosztogattak, ahogy elnézem. nekem legalábbis lett 12 beregisztrálás után 2 nappal.
tapir : köszönöm szintén
duplabe jóvoltából. :D
öt darab pownce mehívó vár gazdára.
thgab

pownce meghívót elfogadnék az alfa.amorekukacgmailpontcom-ra