Játsszunk a Facebookkal 1. (utazni, utazni, zenét hallgatni)

Kezdjük mindjárt azzal, hogy az alapcsomagból a "What I'm Listening To" kézenfekvő applikáció, hiszen a Last.fm-ben is az az egyik legjobb, hogy ismerőseimmel meg tudom osztani azokat a zenéket, amiket hallgatok. Ez a Facebook-alkalmazás is a Last.fm Audioscrobbler nevű cuccát használja. Jól is működik, viszonylag gyorsan frissülget, és a beállítási lehetőségek is elégségesek.
Értékelés: 8/10

Aztán van itt nekünk ez a Traveler IQ Challenge névre hallgató TravelPod minialkalmazás, melynek segítségével versenyezhetünk ismerőseinkkel: ki tudja pontosabban belőni a térképen a világ városait. Kifejezetten addiktív játék, főként azoknak, akiknek meggyőződésük, hogy ebben a témában mindentudók. Bár a Travel IQ lényege szerintem, hogy egészen pontosan nem tudjuk bejelölni a városokat, így a szerencse is elég komoly faktor a játékban, mégis a játszva tanulás tipikus esete ez az alkalmazás. Szórakoztató, szeretem, és barátaim is szeretik. Lásd még a hkristóf hirtelen felbuzdulásából keletkezett blogot.
Értékelés: 9/10

Cities I've Visited
: Egy olyan alkalmazásról beszélünk, mely kifejezetten a gőgös világutazóknak készült. Nyilván azok szeretik mutogatni leginkább ismerőseiknek utazásaikat, akik sokat utaznak és sok helyre jutottak el a világban. Amúgy az alkalmazás nem túl érdekes. Arra jó, hogy lássuk, mennyi helyre nem jutottunk még el a világban, és mennyire helyre juthatnánk még el, ha 10-szer annyi ideig élnénk, mint amennyi be van kalkulálva.
Értékelés: 3/10
Címkék: widget facebook
2007.11.19. 13:07. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rá kellett jönnöm hogy rohadtul nem ismerem az országok zászlóit. :(
Trav IQ-hoz nekem is megjött a kedvem, bár azt nem értem, hogy minek értékelni az appokat.

Remélem ilyen lesz még több, és elökerül így majd néhány gyöngyszem.
elsö nekifutásra 114.

Amugy hol vannak zászlók? 10. szint fölött?