A Google kolóniát alapít a Marson, Veled :P

Hát azért ez az áprilisi tréfa most elég gyengére sikeredett. Még akkor is, ha a Google két alapítója személyesen próbálta növelni a tréfa hype-faktorát:



A kérdőívben azért van néhány olyan marsi problematika, ami azért beleférne egy mai sci-fi regénybe is: "If I had to wait up to 40 minutes for a response to email, I would... die". Vagy: When I gaze up at a gleaming starscape late on a clear autumn night, I experience... A head rush."

Akkor már kreatívabb az idei Google Custom Time vagy a Wake Up Kit, esetleg a repülőépítő ötlet. Vagy a tavalyi vécénet. Amúgy ez az áprilisi tréfia dolog évről-évre kellemetlenebb szerintem a Google-nak. A brit bulvárlapokat leszámítva mindenki idegenkedik az ilyen viccelődésektől. Kí-nos.

Valszeg az elnök Eric Schmidt erőltetheti ezt az áprilisi tréfa-dolog a Google-nál. Ő anno, még a Sunnál is tudott nagyon őszintétlenül hehereszni április első napján:


Nekem jobban tetszett ez az áprilisi tréfa (via tapir):


Vagy épp a RWW blog "exkluzív" Google-híre, az ÁlomHirdetés, melyről a szerző azt állítja, hogy nem áprilisi tréfa, és ettől igazán vicces az egész.
Címkék: google lol
2008.04.01. 10:13. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

www.google.com/tisp/

Ez volt a legzseniálisabb az eddigi gugli tréfák közül. Ez a mostanit nem tudom ki az, aki komolyan veszi. :-D
mármint a vécénet, ahogy te fogalmaztad. :-D
A vécénet jobb volt, szerintem!

Amúgy ehelyett a baromkodás helyett (már bocsánat, minden kedves Marsra vágyótól) inkább egy kis OFF:
Igyekezzetek, mert csütörtök éjfélkor a bahrein-i nagydíj miatt megint lezárul a csapatregisztráció/csapatmódosítás a www.virtualmanager.hu -n. Szóval aki még nem indított virtuális Forma1-es csapatot, annak hajrá! :)
Szerintem nagyon jók a Google április tréfái, és egyáltalán nem baj, ha egy cég ilyenkor erre is gondol. Én mindig jókat mosolyogtam rajta, való igaz, hogy az idei összeállítás picit gyenge, de a tavalyit most is szoktuk emlegetni.
hm, larry mitől őszült meg ennyire?
most olvastam az eddig legnagyobb google tréfát. Nem áprilisi, de székrőlborulós:

gépeljétek be, hogy "find chuck norris" idézőjelek nélkül, majd klikk a jó napom van-ra :-D
Ugye az a szemüveg a csókán szintén a poén kedvéért van fent, mert ha nem akkor az nagyon dúrva...
Ez is jó:
adsense.blogspot.com/2008/04/introducing-adsense-for-conversations.html

Adsense az élő szóbeli beszélgetésekhez, a fejedhez kell kötni egy képernyőt, amin futnak a hirdetések.