Mire jó a web a foci Európa-bajnokság alatt?

Amíg itt bent készül a SportGéza ünnepi, euro2008-as kiadása (pár órán belül élesedik közben már éles is), a web más szegleteiben is találunk érdekes oldalakat, amiket érdemes lesz ropogtatni a foci Eb alatt. (Amúgy jöhetnek a kommentjeitek az új sportGézáról. Kíváncsi vagyok, mennyire talájátok hasznosnak, olvashatónak, érdekesnek az új szájtot...)

Itt van mindjárt a Google Maps "Fan Map"-je, mely nem csak a meccsek helyszíneiről, de az ottani kocsmákról is áttekintést ad. Persze csinálhatunk saját térképet is, melyen követhetjük, mikor, hol kell(ene) lennünk az Eb alatt. És idepakolták a Google News vonatkozó híreit is. Szóval akik ott lesznek Ausztriában vagy Svájcban, kifejezetten hasznos segédlet ez a rajongói térképcucc.

A Google másik zászlóshajója, a YouTube is készül az euro2008-ra. Érdemes feliratkozni a Pan-European csatornára. A youtuberek itt fogják megosztani Eb-s élményeiket, labdazsonglőrködéseiket, csapatuk iránti fékevesztett rajongásukat. Aki még több online videóra vágyik, kapcsoljon a Current.tv-re. Twitteren euro2008-at kell írni a twitbe, és akkor megjelenik itt.


Aki esetleg valamiért nem találna egy tévékészüléket a meccsek alatt, kattintson az UEFA videóoldalára. A szájt ugyan fizetős, de legalább jó minőségben, szakadásmentesen lehet követni a közvetítéseket. Aztán az iWiW-nek van egy Eb-fogadójátéka, melyhez állítólag már 180 ezer iwiwes csatlakozott.

(Hogy a SportGéza mellett egy másik saját gyermekről is beszéljek: az Indafotó is várja a rajongók helyszíni képriportjait. Címkézzétek "euro2008"-cal a képeiteket, és rá fogunk találni. A blog.hu-n pedig már pörögnek a rajongói blogok.)

Ha találtok még érdekes Eb-hez köthető közösségi oldalt, küldjétek, kommentezzétek be.
Címkék: sport kommuniti euro2008
2008.06.06. 15:18. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vagy pl. a játékosok beírhatják a twitterbe, hogy éppen micsinálnak a pályán. Akár mobilról is.
"Eppen kapufat lovok."
Vagy tippeljetek a meccsekre!
Nem annyira közösségi, de legalább ingyenes.

Link a nevem mellett.
Bocs a spamért
Biztos fizetős lesz? Mert nekem azt írja, hogy "Free", mivel, hogy a "királyi TV" fogja adni

video.uefa.com/Video/Live/Competitions/EURO/Country=HU/MatchList.html
Szerintem király lesz a SportGéza, bár először nem láttam értelmét, hogy elvisz az indexről, de most már megtetszett, az EB-ről is mindent meg lehet tudni belőle, csapatok, stadionok stb, az oldal kinézete is rendben van.

Egy kérdésem lenne, ahogy látom más is kiváncsi rá.

Mi a franc ez?!
azbeszt.blog.hu/2008/06/06/mi_a_franc_ez
hát ja, az uefa is átirányít a telesport.hu -ra, ahol adják élőben tényleg.
a sportgézáról: sztem is jó lett, de remélem a sportágak száma majd nő. pl. sakkrovat :) de komolyan.
Lesz Magyarok az EB-n rovat? :)
Mint 2006-ban: index.hu/sport/foci/2006/vb/magyarok/
A meccseken sírva röhögök még most is... :D