Szolgálati közlemény

Nos, hamarosan változik a "full disclosure" a Webisztánon (itt, a jobb hasábban). Március elsejével ugyanis felmondtam az Indexnél. Majdnem három évig voltam az Index és az Inda tanácsadója. Aztán úgy alakult, hogy jobbnak láttam váltani. Az elhatározást követően persze egyből azon is gondolkodnia kell az embernek, hogy merre tovább. A kínálkozó lehetőségek közül a Virgo tűnt számomra most a jó választásnak. Náluk szintén tanácsadóként fogok dolgozni. Remélem, hogy legalább annyira eredményesen, mint korábbi munkahelyeimen. Ennek a blognak az életében ez mindössze annyi változást jelent, hogy ezentúl nem az indexes/indás, hanem inkább a Virgo projektjeivel kapcsolatos témáknál kell számításba vennetek, hogy hol dolgozom. Azt gondolom, hogy ennyi átláthatósággal most is tartozom minden olvasónak.

A Webisztán egyelőre marad a bloghu alatt. </fyi>

Címkék: fyi
2009.02.19. 09:11. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gratula, és sok sikert kívánok. Remélem továbbra is ilyen színvonalas marad a blog. :)
Off: Majd a Meetupról vmi beszámolót bökhetnél. Sajnos nem tudtam elmenni. Ha képes vagy videós melléklet is lenne azt megköszönném. :)
Sok sikert, de azt azért megkérdezhetném, hogy milyen út vezet ahhoz, hogy valakiből főállású tanácsadó legyen? Igen hálás téma, akár egy full postot is komponálhatnál róla, szerintem sokan szivesen látnák.
jó kis reklámot csináltát a virgo.hu-nak, meg is halt a szerver :)
nem volt jó a felsorolás?
amúgy sok sikert!
;-)
Barthazi Origos, nem Virgos :)
gratulálok

ha nem titok: meghatározó/véleményformáló blogger státuszod szempont, potenciál már egy esetleges váltásnál?
Megkésve bár, de sok sikert kívánok! (Bocs, csak most olvastam a posztot...)
Sok sikert. Annyira furcsa. valamiért az élt bennem, hogy a webisztán szerves része az index.hu-nak. De ezekszerint csak HH-hoz köthető :)