Liquid Galaxy: a Google a játékpiac felé kacsintgat?

Közel egy éve dolgozik a Google-nál néhány fanatikus munkatárs azon, hogy kihozzák a maximumot a Google Earth-ből. A Liquid Galaxy névre keresztelt, nyolc hatalmas kijelzőre vetített virtuális valóság még ugyan nem állt össze egy termékké, de majdnem biztosak lehetünk benne, hogy ha a Google-nek sikerül megtalálnia a megfelelő partnereket, mondjuk a játékiparban, akkor a közeljövőben még fogunk hallani a szimulátorról.

Címkék: google dev játék videó google earth virtuális valóság
2009.12.07. 14:12. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Én egy jó parti DEFCON-t tudnék elképzelni egy ilyenen....
Ez mekkora lenne útvonaltervezőbe? Lehetőségként, hogy végigvezesd az útvonalat számítógépen, gyakorlásnak.
Ebből én maximum egy GTA 5-t tudnék elképzelni, de azt nagyon.
Vagy konditermekbe a szobabicikli köré. Nem csak úgy bringázna az ember, hanem magyar v. külföldi tájakat lehetne bejárni vele. Persze terepviszony függő tekerési nehézséggel :)
nem lenne baj, ha nem csak kacsintgatnának a játékipar felé, hanem intenzívebben közelednének, mert maguktól sajnos a Monopolyt sem tudták játszhatóra megcsinálni.
remélem megvan nekik a hamburgi (St. Pauli)kirakat is...
Sosem értettem, hogy a különféle játékprogramok, és ez alatt már a 15 éve előttieket is értem, mi a szartért hoznak létre saját, "eldobható" univerzumokat, amiket meg kell ismerni, majd elfelejteni. Számomra sokkal nagyobb játékélményt jelentettek a valós világban játszódó proggik, mint a Steel Panthers vagy a Civ2 (aminek a története valós csak, nem a tájai).

Ilyen proggikkal félig megvalósítható az edutainment is, és innen nézve a Google hatalmas vagyont hozott létre az Earthhel, a Moonnal és társaival.
Kórházban is mekkora lenne már egy iylen? Fekszik a páciens, és amíg bent kell lennie, pl nyaral, vagy túrázik. mesterséges kóma 2nd edition.
Jóvan, több ötletet nem mondok :)
Transport Tycoon 3D?
Öööö, 8 monitorra kirakták a streetview képét. Statikus panorámaképek sorozata. Hol ebben a játékipar felé kacsintgatás?
@poisonborz: hírbehozó ismét nagyot álmodott.
Egy játék ahol Magyarország gazdasági, és katonai nagyhatalom! Gyertek Ti is, hamarosan a románokat támadjuk!

tinyurl.com/lue8mu
@KGyST: Vannak, akik szeretnek még álmodni ;)
@Tessina: A monopolyhoz a Googlenek összesen annyi köze volt, hogy a a Googlemapset használták alapjául, egyébként a Hasbro csinálta.
@poisonborz: Ugyan, te most tényleg szaktudást, vagy logikus gondolkodást vársz el egy indexes "újságírótól"? KATT, ez a lényeg. És az megvolt.
össze kéne hozni hasonló minőségre a textúrákat, hasonló színvilágra, és tolhatnának egy fasza repülőszimet, streamelt tájjal (így közben töltené a tájat, nem kéne 200 gigás sceneryket tárolni a gépen :)