Új Foursquare badge-ek: Halloween és Epic Swarm

Mint korábban is írtam, a tengerentúlon ma már egy nagyobb koncerten lazán összejön a Swarm badge, vagyis amikor néhány órán belül legalább 50-en csekkolnak be egy helyszínre Foursquare-en. Szóval kicsit kezdte is elveszíteni a varázsát a korábban ritkaságnak számító virtuális jelvény.

Valószínűleg a Foursquare-nél is érezhették ezt, úgyhogy gyorsan be is vezették a Super Duper és az Epic Swarm badge-et. Előbbihez 500 egyidejű bejelentkezés, utóbbihoz pedig 1000 egyidejű becsekkolás szükséges ugyanazon helyre.

Majdnem biztosak lehetünk benne, hogy idehaza nem sok esélyünk van egyelőre megszerezni ezeket a jelvényeket. Hacsak nem vesszük rá az összes magyar foursquare-ezőt arra, hogy egy időpontban, egy helyszínen gyűljenek össze.

A másik speciális badge csoport Halloweenra készült. Nagyon egyszerű megszerezni a töklámpás jelvényt: egyszerűen csak be kell csekkolni valahova, és közben kishoutolni azt, hogy "Halloween". Van egy másik, swarmos-lidérces badge is, de ezt egyelőre csak a nagyon kivételezettek tudták megszerezni.

Címkék: swarm halloween badge foursquare helyzetmegosztók
2010.10.29. 22:43. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

becsekkoltam valahová, majd utána kishoutoltam a Halloween szót. de nem kaptam meg a badge-t. hogy lehet a kettőt egyszerre csinálni, ahogy írod is?
Spooky (lidérces) is, 50+ emberes swarm, de csak halloween-kor
Azt írják, hogy a "lidérces" Spooky Swarm Badge megszerzéséhez az szükséges, hogy Halloween hétvégéje alatt hozzunk össze egy Swarm-t... (Forrás: www.4squarebadges.com/foursquare-badge-list/spooky-swarm-badge/) Nálunk valóban nem lenne egyszerű most hirtelen ezt megszervezni.
@nikita: Nekem sikerült, gondolom az kellett, hogy Halloween legyen, azaz 10.30.
@bate: kár, hogy Halloween október 31. :)

Ezen viszont jót mosolyogtam: "Earninig badges proves that you are more social than your friends."
Megvan a Spooky Swarm \0/ :D @ keleti pu
jóságos ég, megint kimaradok valamiből. most már értem mit éreznek az 50+-os szülők amikor az unokájuk mutogatja nekik az epci swarm badge-jeiket a foursquare-n... :)
@nikita: csak a Halloween hétvégén (most elmúlt) működött a dolog