Magyar Foursquare mashup: BKV menetrend + ismerősök becsekkolásai

Az odáig rendben van, hogy Foursquare-ben tudjuk követni, hogy ismerőseink épp merre járnak a városban. X elment kocsmázni, Y pedig épp egy kiállításon lődörög. Na de mi van akkor, ha mi is csatlakozni akarunk az adott buliba, meg akarjuk nézni az adott kiállítást, stb? 

Egy friss magyar mashup épp arra vállalkozik, hogy a BKV menetrendje segítségével egyszerű útvonaltippeket adjon. Szóval ha látjuk, hogy egy ismerősünk becsekkolt egy olyan helyre, amit nem annyira ismerünk, nincs más dolgunk, mint a négyeshatos appban kérni egy bkv-s útvonaltervezést. Egyszerű és nagyszerű fejlesztés. Nem mellesleg: hasznos is.

Az alkalmazás amúgy egy mobil web app, szóval sem installálni, sem várni nem kell a különféle platformverziókra. Mobilböngészőből lehet használni. Ennyi.

Címkék: dev mobil magyar mashup symbian iphone android app négyeshatos foursquare mobil web app
2010.11.02. 13:46. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nekem , mint vidéki, BKV-laikusnak eszméletlen hasznos cucc ez. Nem kell kérdezősködnöm meg agyalnom és a térképet bóklásznom az átszállások miatt.