Idén is Webisztán Mikulás Party - a Meetuppal közösen

Nos, tavaly nagy siker volt a Webisztán mikulás party, úgyhogy idén sem volt kérdés, hogy lesz valami hasonló. Közben a meetuposok bejelentkeztek, hogy mit szólnánk, ha együtt rendeznénk az ideit. Úgyhogy azt találtuk ki, hogy a december elsejei Meetup lesz egyben a Webisztán Mikulás Party is.

Az eseményre itt lehet jelentkezni.

Idén is várjuk a médiacégeknek, technológiai cégeknek és ügynökségeknek a felajánlásait. Készítünk pár mikulás csomagot a vendégeknek, úgyhogy ha valaki szeretné beletenni saját cége kisebb-nagyobb ajándékait, írjon a webisztan kukac gmail címre, és megbeszéljük a részleteket.

Hogy még egyet csavarjunk a történeten, a december elsejei rendezvényre közösen, veletek fogjuk összeállítani a programot. A kommentekbe írjátok meg, hogy szerintetek mik voltak az év legfontosabb technológiai-webes témái, és ezekből a témákból fognak a felkért előadók beszélni.

Szóval írjátok meg, szerintetek mik voltak a legfontosabb témák, események ebben az évben a technológia/web témakörben! Milyen témákban hallanátok szívesen rövid, lényegre törő előadásokat? Mik voltak a legérdekesebb kérdései, problémái, fejleményei az évnek?

Az IMPRÓ-ban 19 órakor kezdődő, 5-5 perces előadások után, 20 órától indul majd a party. A DragonTape keveri YouTube-videókból a közösségi diszkózenét. Én már most benyújtanám az igényemet egy Saudis in Audis-ra... De persze várjuk egyéb fellépők jelentkezését is. A beugró 700 forint, amit a Meetup kap, hogy továbbra is büszke semleges-nonprofit rendezvényként tudjon üzemelni.

Címkék: beharangozó meetup webisztán mikulás party
2010.11.16. 12:53. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ha már Gergőt bevontuk, szerintem mindenképp legyen egy Androiddal foglalkozó előadás, tagadhatatlan, hogy fontos téma volt az évben, meg a Facebook az új IWIW is jó téma lenne, de tényleg várjuk az olvasók tippjeit.
amik szerintem érdekesek voltak ebben az évben, fura majdnem mind valamilyen párharc:
tabletek, facebook-iwiw, windows mobile - iphone4 - androidok küzdelem (bada is érdekelne), postr vs bloghu, mobile webappok és libraryk az appok ellen, google tv vs hybridbox, foursquare - helyfüggő twitter - facebook places, google wave halála, flash vs html5 :), google felvásárolta a magyar reMailt, magyar keresők (Szörcs :) a google ellen

a nagyja biztos kimaradt....
Bazzinga! :) találó a kép a cikkhez ;-)
Már csak egyet tudok hozzátenni ez előzőekhez: év meglepetése a forsquare.
Mobil szerintem súlyos volt 2010-ben, nem lenne rossz néhány magyar fejlesztő céget meghallgatni a tapasztalatokról, akár egy közös beszélgetés keretein belül is.