Valentin nap: hülye doodle, üvegezés, masnis malacok

A hétvégén a Google for Weddings megjelenése volt a téma. Úgyhogy ma folytassuk egy még aktuálisabb, kapcsolódó témával: Valentin nap van, eh.

Előljáróban annyi, hogy valójban arról szerettem volna az elmúlt napokban írni, hogy a Google mennyire nagyszerű egyedi logókat gyárt mostanában. Volt a Jules Verne logó, nagyszerű, búvárkodós interaktív megoldással. Majd pár nappal később egy újabb remekmű, Thomas Edison tiszteletére

A jó szériát sikerült a Google-nek agyonütnie egy pocsék Valentin napi logóval. A megvalósítás még akkor is harmatgyenge, ha amúgy az alapötlet kiváló: Robert Indiana híres szobrának értelmezése.

Magyar vonatkozású fejlemény, így Valentin napon, hogy a Vodafone kitolta az App Store-ba saját iPhone-alkalmazását, mely a leírás szerint egy interaktív üvegezős játék. A lényeg, hogy egy buliban le kell fotózni a jelen lévő csajokat és pasikat, majd az app random feldobja, hogy szerinte kivel kéne kavarnunk aznap este. 

Hát nem tudom, hogy ki szokott körbefotózni minden csajt/pasit egy házibuliban, mindenesetre nem tűnik egyszerű és feltűnésmentes csajozásnak/pasizásnak. 

Amúgy az App Store-t és az Android Marketet is menetrendszerűen elárasztották a valentinos alkalmazások. Itt van mindjárt az Angry Birds rózsaszín kiadása, 15 Valentin napi pályával. Amit érdemes megfigyelni, hogy a microsoft keresője, a Bing bekerült az appba, hirdetésként. Amúgy lassan lecseng ez az Angry Birds dolog. Bár még egy húsvéti kiadást szívesen megnéznék belőle. 

Akik ráuntak a szerelmes malacok lövöldözésére, azoknak itt a Bálint-napi Bubble Blast

 

 

Címkék: google magyar vodafone iphone android valentin nap google logo app store android market angry birds valentin napi alkalmazások angry birds valentin buuble blast google doodle google valentin logo
2011.02.14. 08:41. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ugyan nem Valentin nap, de a Google új Androidify appja is marha jó :D

market.android.com/details?id=com.google.android.apps.androidify
@Álmos: A mi válogatásunk viszont igazi Valentin vagy Bálint nap. nemzetikonyvtar.blog.hu/2011/02/14/valentin_nap_2121

A Magyar Digitális Képkönyvtár munkatársai kiváló válogatást készítettek.
hh, mibol gondolod h az angry birds lecsengoben van?

www.google.com/trends?q=angry+birds

szerintem az h mi elkezdjuk unni az nem jelenti azt h lecsengoben van, sot inkabb forditva: egyre tobb olyan ember kezdi hasznalni akinek ez az elso jateka iphoneon/androidon/stb... kezd bekerulni a mainstreambe.

es szerintem jon majd husveti palya is, ameg egy ilyen unnephez kotott upgraddel az egesz csapat 3 hetes tavol keleti nyaralasanak az arat megkeresik :)

m
Az Angry Birds Seasons frissítésével már nekem is bő 1 héttel Valentin Nap előtt lejöttek az új pályák. Bár utálom ezt az ünnepet, azért az újabb pár órás szórakozás miatt muszáj volt frissítenem! :) Már várom az Easter Egg vadászatot is! :P
Ne feledkezzünk el a Cut The Rope Valentin napi új pályáiról sem - for free.
www.slidetoplay.com/story/cut-the-rope-getting-free-valentines-day-levels