Jön a MySpace magazin

Egy közösségépítő szájton annyi a szerkesztetlen infó, hogy abból érdemes időközönként egy egész magazint megírni. Az AdAge cikke szerint a MySpace Magazine (illusztráció VW) a közösségi szájt tagjaival, az ott népszerűsödő zenékkel, és nyilván minden egyéb hírrel, eseménnyel foglalkozni fog, ami csak érintheti/érdekelheti a világ legnagyobb online közösségét.

Szóval egy Wired-szerű pletykás, szaftos kis magazinra tudunk csak gondolni, a korabeli iskolai újságok, egyetemi lapok stílusában és felfogásában. Persze jó kérdés, hogy egy ízig-vérig webes tartalmat minek kinyomtatni. Nem lett volna jobb egy klassz blogot indítani az ilyen tartalmakkal (figyelem, Gawker-agytrösztök) vagy legalábbis egy hírszájton megjeleníteni "What's hot now" címmel?

IWiW-hetilapot, periodikát, hírmondót? valaki?
Címkék: social network myspace
2006.08.25. 13:38. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Van ilyen magyar földön is. A TeveClub.hu közösségi website idén április óta megjelenteti a TeveClub Magazin néven offline nyúlványát. Viszik mint a cukrot.
Akinek van egy kósza példánya (nem kell h friss legyen) s elküldené nekünk, dobjon egy mailt. thx.
Hm. Kapható az újságárusoknál - de meg tudunk alkudni. ;-)
balazs kukac napfolt.hu
ah, na akkor inkább az újságossal alkudozom :D thx