Bartókot ünnepli a Google

Azt már megszokhattuk, hogy a Google logóját előszeretettel dedikálja valamilyen fontos nemzetközi eseménynek, ünnepnek. (Bár nem mindig botránymentesen.) Azt viszont én még nem láttam, hogy a kereső egyik lokális oldala emlékezne meg ideiglenes logócserével valamilyen eseményről.

Nos, akik a Google keresőjének magyar nyelvi verzióját használják, ma bartókos logót láthatnak a Google.hu-n. Íme:A Google Magyarország ezzel emlékezik arra, hogy a leghíresebb magyar zeneszerző éppen 127. éve született. Szép tőlük.

(Amúgy magamtól nem vettem volna észre ezt a logócserét, hiszen a Google angol nyelvű verzióját használom. Úgyhogy köszönet Viktornak a jelzésért.)
Címkék: google dizájn lol
2008.03.25. 10:45. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bizony, szép tőlük
kár, hogy nem a nemzetköziben van.
Az ilyen apróságok miatt szereti jobban az ember a Google-t, mint a Microsoft-ot. Na jó, meg a könnyebben kezelhető progikért is :-) De mint multi, egykutya...
Webisztán, köszi a hozzászólást. Nem sok hírt láttam erről, pedig reggel nagyon megörültem a Google arcának. Sajnos csak a hu-n van rajta, de ez más értéket ad az egésznek. Azt, hogy van külön magyar csapat, ahol még létezik ötlet, kreativitás és van lehetőség a megvalósításra is! Különösen az utóbbi nagy szó kis Hazánkban.

Google: Respect!
Vajon ezt is Dennis Hwang rajzolta ( www.youtube.com/watch?v=TOOY0xuQ3TU ), vagy ezt a magyarok tervezték??
hát azt gondoltuk, hogy nem a magyart használod.
szerintem kint rajzolták ezt is, mert eléggé hasonlít az ötlet is meg a vonások is

de lehet hogy ott kint egy magyar rajzolta, mint ahogy a többit is, hiszen vannak elegen, nem?
Vajon mikor lesz kortárs kiállítás a Google logokból _offline_? ;]
jövőre kerek évfordulója lesz