Skype akció, fura árakkal

Az imént kaptam egy levelet a Skype-tól, azzal, hogy ha június elsejéig igénybe veszem a Skype-to-landlines szolgáltatásukat, akkor most minden harmadik hónapban ingyen hívhatom a hazai vezetékes számokat. Ez ugye negyedévente 33 százalékkal kevesebbet jelent. Na igen, de mennyi is az annyi.

Az egyik oldal, ahova eljutottam, azt állítják, hogy Magyarországon belül havi 2,95 euróért hívhatok korlátlanul vezetékes számokat. Ez bruttó 3,39 eurót jelent havonta. A marketingduma az ajánlat alatt: "Get 33% off 3 or 12 month subscriptions - ends June 1st 2008."

Addig klikkelgettem, amíg egy másik skype-os oldalra is sikerült eljutnom, ahol viszont az áll, hogy 4,95 dollárba (3,18 euróba) kerül a szolgáltatás magyarországi vezetékesekre. A marketingduma az ajánlat alatt: "Special offer - buy 3 months and only pay for 2. Ends June 1st 2008." Itt nincs feltüntetve, hogy bruttóról vagy nettóról beszélünk. Igaz, lényegében mindegy is, hiszen a két ajánlat nem ugyanaz.

Mindkét oldalon továbbkattintottam a "Sign Up" oldalra, és meglepő módon mindkét linkről ugyanoda jutottam. Eszerint ha háromhavonta fizetek, akkor 5,90 az ár, amiben benne van egy ingyen hónap is. Tehát a havi díj 2,95 euró, vagyis az első oldal volt a jó. Igaz, a feliratkozás oldalon elfelejtették feltüntetni, hogy ezek nem a bruttó árak. Pff.
Címkék: üzlet magyar skype
2008.05.05. 19:48. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szólni kell nekik - aki dolgozik, hibázik is :)
Akcióknál mindneki azt gondolja, hogy az akciós.

Egy halált.

Felulre fel van írva egy ár, átthúzzák, és aláírják az új "akcióssat", ami sokkal drágább mind az eredeti...
Nekem az XP is tetszik az Apple Cinema Display-eken... :)

www.skype.com/intl/en/welcomeback/

(bár gondolon nincs rajta feltüntetve, hogy azzal nem lehet használni)
SimonTemplar: miért ne lehetne pc-vel használni a cd-ket (vagy éppen egy cd-re kötött mac-en windowst futtatni)?

www.apple.com/displays/
"you should be able to connect your PC to any Cinema Display"
Én úgy látom, hogy az egyik helyen euroban, a másikon pedig dollárban van feltüntetve az ár.
Természetesen lehet!

Csak közeli az élmény, mint mikor beszállsz a Trabantodba, és a mercis kúlcstartód ott figyel a kulcskarikán...