Bábeli ostromok a weben

A Facebookot megrohamozzák a törökök, az Imeem filippínó zenéktől lesz hangos, a Last.fm-et pedig beborítja a Loituma. A LinkedIn indiai mérnökök bulihelyévé válik, a Twittert elönti a japán mitcsinálokmost-cunami. A LiveJournal ciril komorságra vált. Az Orkut lesz Irán virtuális búvóhelye.

Mi marad az amerikaiak aranytartaléka? Hát a MySpace. (Mégiscsak benne van a nevében, ugye...) A Google Insights for Search-ből legalábbis ilyen jövőkép rajzolódik ki...

 

Címkék: social network
2008.08.20. 09:11. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jo poen az a rancfelvarott google trends :)
Ahogy fejlodik a világ, már mindenki nethez jut, és mindenki a "barátjától hallott oldalon" regisztrál elosszor. :D

Ezek pedig a kozosségi szájtok. :D
Jó lenne közéjük úgy OpenID, hogy ne kelljen 60 profilt építenem.
ráadásul 60 ismerősi körrel. Mér'nem elég, ha csak valahol van nekem egy profilom, az ismerőseim meg más szájtokon csoportosulhatnának, úgy, hogy openid-szerű megoldással szabadon megnézhetnék az én magányos profilmo a világ végén?

Na valami ilyenre gondolok. Lehet az openid nem tudja még ezt. Tudja?
aztán győzhetne a jobb. Vagy a megfelelőbb site.
Bocs, megszállt az ihlet, abbahagyom. :)
Az orkut - Irán dolgot én nem értem
birogeri:

Az Orkuton egy rakás iráni van...
Oh, azthittem ott a brazilok az urak, megnézve a képet és a hivatkozott oldalt. Iránt nem találtam a top5-ben, kábé olyan színű mint Európa nyugati fele.
Csak ezért nem értettem, miért pont Irán.
Orkut = brazil uralom, bar egy torok Google munkas talalta ki. Iran-t szerintem a foldrajzot nem ismero blogger kapcsolta hozza.