Jönnek a kiegészítők a Google Wave-be

Email-, rss-, csetintegráció, játékok, eszközök, botok, fordítógép, szavazás. Már 2009 végére komoly eszköztára lehet a Google Wave-nek. Nyilván maga a Google is készül számos core szintű integrációval. Elsősorban a google-os kontaktlistát érintő megoldásokra számítunk. Meg persze a Gmailből és a Gmail Chatből ismert megoldásokra.


Google Wave Extension List -

Címkék: google dev plugin google wave
2009.10.15. 10:19. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ki szedte összes ezt a listát?! Ugyanez elérhető a Wave Developer portáljánál.

Én is fejlesztettem a wave-re, de még nem fogadták el az alkalmazásom. Tetszik, hogy nyilvánossá teszik a forrást. Többet tanultam mások munkáiból, mint a hivatalos dokumentációból.

Viszont nagyon limitáltnak találtam a lehetőségeket. Sokat kell trükközni. Meg elég rosszul oldották meg, ahogyan egy-egy extensiont _installalni_ kell a felhasználónak...
Blogger integráció már a demóban is volt. Remélhetőleg már a blog.hu integráció is készül, hogy tesztelhessük majd a Webisztánnal. :)
nem úgy volt, hogy ez *kiváltja* mindazt amit most bele akarnak pluszban pakolni?
@ytg:
de.

ez is csak mosóport marketing. az ariel 50 éve is kivitt minden foltot a reklámok szerint. ehhez képest mindig van egy forradalmian új, izé. most éppen, figyelem: "excel" gel. lehet, hogy nem lesz excel, mert kiváltja az új ariel. ;-)
én már ott elakadtam amúgy, amikor a homepage nevű dolgot, aminek kelléke volt a "vendégkönyv" átnevezték. és azt mondták, itt a forradalmian új "blog". az nem a homepage? kérdeztem. és akkor azt mondták, hogy az mostantól "blog". és az forradalom.

eddig volt chat, és akkor most lesz wave. de nem lesz több, mint egy chatroom. csak így fogják hívni, hogy "wave".
Egyik kollégától szabadon: az lesz jó, amikor Microsoft is előjön a saját hasonló megoldásával: MicroWave. :)