Harmonikus együttélésben az iPhone, az Android és a Windows Mobile

Itt a nagy egymásnak feszülések közepette (szabadalmi perek, melyik a jobb mobil, ki kitől lopott, ki kit fog lenyomni) álljunk meg egy pillanatra, és forduljunk a művészethez feloldozásért. Igenis létezik harmónia és békés egymás mellett élés a javaul, C#-ul és Objective-C-ül beszélő világunkban...

A belga programozó/zenész projektjéről itt olvashattok részletesebben. Már csak egy olyan überszoftverre, egy mobilorákulumra lenne szüksége az emberiségnek, mely egyszerűen fordítja le az egyik platformon írt alkalmazást egy másikra, és eljövend az örök világbéke.

Címkék: mobil zene lol windows mobile iphone android
2010.05.06. 11:55. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hát ez már ott megbukott, hogy az iPhone-ról le vannak tiltva a fordított alkalmazások - a híres 3.1.1 kitétel. A többiek azért valamilyen cross-platform dologban összefoghatóak.
ez alapján azért egy ideig maradok a biozenénél :)