Hungary wants full access to Android Market!

Józsiék két éve döntöttek úgy, hogy nincs más megoldás, alulról kell presszionálni a Vállalatot, hogy vegyék már észre ezt az Amerikából nézve értelmetlenül pici magyar piacot.

Kicsit hasonló kollektív frusztráció kezd rátelepedni a magyar Android-közösségre. Bár a Google szakadatlanul ígérgeti, hogy bővítik a teljes Android Markethez hozzáférő országok körét, mindezidáig nulla előrelépés történt az ügyben.

(A mai napig Európában csak Ausztria, Franciaország, Németorszag, Olaszország, Hollandia, Spanyolország, Svájc és Nagy-Britannia van a támogatott körben.)

A reakció pedig ugyanaz, mint anno az Apple esetében: a felhasználók maguk próbálják meg felhívni a figyelmet az országra, ahol élnek. A vonatkozó Facebook-csoport nevét a post címében már leírtam. Itt lehet hozzá csatlakozni.

Aki szeretne tenni azért, hogy Magyarországról is elérhető legyen a teljes Android Market, twittelje és retwittelje ezt az üzenetet! Írjatok postokat magyarul és angolul. Szórjátok meg a webet, fotosoppoljatok, lájkoljatok. Pingeljétek a Vállalatot!

Közben megpróbáltam a Google-t is szóra bírni. Amennyiben kapok valami érdemleges választ a témában, megosztom veletek.

Címkék: mobil magyar kommuniti android android market
2010.07.28. 12:41. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sok ország esetén ugyanez a panasz, vannak petíciók is, de semmi válasz, nem is lesz. Méginkább pimasz a helyzet pl. Svájc esetén ahol vásárolni lehet, de eladni meg nem. Esetleg a vásárlás változht a jövőben, ha bankkártya helyett a telefonos szolgáltatónál lehet majd fizetni, vagy ha jövőre jön a zenebolt. De eladni továbbra sem. Valami szándék van mögötte, nem egyszerű bénázás.
A főkép az nagyon ott van! :-))))))