Mark Zuckerberg az év embere a TIME magazin szerint

Mondjuk kevés emberről készült egész estés játékfilm, és kevés embernek van annyi információja a világ netezőiről, mint Zucknak. Ráadásul az év munkahelyét is létrehozta. (+1 Immár a cset is benne van az androidos Facebook-appban.) Pedig Julian Assange az év végére nagy hajrába kezdett, de ez sem volt elég az első helyre.

Ráadásul az iWiW redizájnprojektjére fittyet hányva egy nagyszerű profiloldal-redizájnnal jött ki nemrég a Facebook. Hozzáértésre és bátorságra vall ;)

Btw, azért a TIME is megéri a pénzét ezzel a pattanásos profilképpel...

Címkék: facebook time magazin mark zuckerberg az év embere
2010.12.15. 14:16. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Erről a képről a district 9 jutott az eszembe :)
Szerintem érdekesebb, hogy a szavazást valójában Assange nyerte: www.time.com/time/specials/packages/article/0,28804,2028734_2029036,00.html
hírbehozó: csak kíváncsi vagyok: mi a probléma a pattanással? Nem hiszem, hogy csak utólag retusálták rá.
@azAttis: "though TIME's editors who choose the actual Person of the Year reserve the right to disagree"
Még kevesebb emberről készült egész estét film 30 éves kora előtt, az a durva...

@azAttis: az Anonymus gruop twitterjein sokszor posztolták a szavazás linkjét, nem csodálkozom, hogy őt szavazták meg.
RT @kollinz Zuckerberg az internet Szíj Melindája.
Azok szeplők! És azért vannak, hogy szemléltessék milyen fiatal, azaz törékeny akárkiről is van szó, nem elég, hogy mindenki tudja 26 éves...
By the way: baromi ciki, hogy egy lenyúlós, saját felhasználóit lúzer balfaszoknak nevező, adataikat kisajátító, privacyjüket kiröhögő, nyegle és agresszív fax az év embere 2010-ben. Shame on us.
@waldorfbalcon: persze,lehet ebben is valami, de akárhogy is nézem, nem semmi, amit összehozott ez a pimaszul fiatal srác.
@MrTotheee: Tudod, az az igazság, hogy ha az év menedzserének, fejlesztőjének vagy pénzcsinálójának neveznék, nem lenne vele semmi bajom, de embernek szerintem egy ótvaros nagy nulla. Ennek kábé az az üzenete: hogy a siker mindent igazol. És ez gáz, hogy mást ne mondjak, az előző évtizedek és technológia (print) sikerembere például Rupert Murdoch volt, nagggyon sikeres, és egy ritka nagy faroq.
@waldorfbalcon: Csak szólok, hogy az év embere volt már Hitler is 1938-ban, sőt Sztálin elvtárs is pár évvel később...
Atoszbá, köszönöm, jó, hogy szólsz :) bár ezt véletlenül épp tudtam, Sztálin ráadásul kétszer is volt, ahogy Nixon is kétszer, sőt, még az imbecil ifjabb Bush is 2x :))) Brrr... (Nem mellesleg Hitlert Nobel békedíjra is fel akarták terjeszteni, ami azért nem piskóta.)
Szóval erről kábé ennyit.

Cukorhegy éppen most barkácsol egy zárt, felárcimkézett neten belüli netet a mi adatainkból, és mi ezért éppen roppant hálásak vagyunk neki. Ennyit meg rólunk.
ő csak egy placebó év embere assange helyett