Zuckerberg pulija és a kisállatközösségek

Mint már bizonyára mindenki tudja, Mr. Facebooknak puli kutyája van, sőt, a pulikutya saját profiloldalt is kapott a Facebookon.

Erről jutott eszembe, hogy évekkel ezelőtt, még az Inda főhadiszálláson beszéltük Blumival, hogy milyen vicces lenne egy kisállatokról szóló közösségi szájtot csinálni.

Szóval nem koppintani az akkor mindent vivő MySpace-t vagy az akkor épp megindulni készülő Facebookot. Nem az embereknek adni egy újabb közösségi teret a weben, hanem egy inkább teret adni a kisállataiknak, és engendi a gazdiknak, hogy a kiskedvencük bőrébe bújva, egyes szám első személyben élhessenek egy másik virtuális életet a weben.

Az ötletből aztán nem lett semmi, inkább maradtunk a sokkal érdekesebb homo sapienseknél. Meg közben felnőtt például egy Dogster is a weben, de most, Zuckerberg kutyusáról nekem ez ugrott be. Meg persze az, hogy a Facebooknak vajon nincsenek-e hasonló tervei...

Címkék: kutya facebook inda puli indanet beast puli
2011.03.07. 17:14. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a myvip -nek van ilyenje, de most nem jut eszembe a neve.
Van egy ilyen kisállatos oldal is:
www.allatmania.hu
http://www.blöki.hu ?

van elég ilyen már :)