Megérkezett az Instagram for Android!

instagram android

Egy hónapot kellett várni az utolsó bejelentéshez képest. Legalább azt is megtudtuk, hogy az Instagramnál ezt jelenti a "very soon".

Akinek a telefonján még nem jelent meg a Playben az alkalmazás, az látogasson el erre a linkre a laptop böngészőjében, és küldje le az apk-t innen a telefonjára. Az elmúlt egy hónapban, több, mint 430 ezer androidos iratkozott fel a várólistára. 

Végre felépült a híd iPhone-os ismerőseinkkel. Mégsem fog kitörni a nagy platformvilágháború az álpolaroid képek birtoklása miatt. Vagy ha máshogyan nézem: végre az androidosok szembesülhetnek azzal, hogy az Instagram semmi olyat nem tud, mint a hasonló androidos appok. Talán kicsit jobb UI és jobban működő felhasználói közösség.

Vigyázat: ott most még mindenki iphone-os! Nem kell meglepődni a sok élettelen hipszter csajon és fixis csávón. Nem lennék most az iPhone-közösség önérzete helyében.

A 13 megás alkalmazás Android 2.2+ mobilokon fut. Ha jól látom, az elkészített eredeti fotókat nem menti le az app.  

Idéznék is mindjárt egy kommentet az Android Playből: 

1. Where's the Settings tab? Can I not turn off the shutter noise? 2. The shutter speed is slow, and the focus isn't as awesome as my Vignette app or regular Camera app for EVO. 3. Why can't we get the tilt-shift functions like the iPhone version has? Pretty please! 4. BIGGEST issue of all: These pictures won't save to my phone automatically?! What the heck? And the versions that do save are not squared or color corrected. Huge bummer.

smooth clean and super easy to use. im sure once new updates come out for it there will be android exclusive options

Bummer és hype. Ez lesz most pár hétig. 

Címkék: instagram instagram android
2012.04.03. 20:27. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Most lehet hogy én nem értem, de az elkészített fotót nem tudom elmenteni, csak egyet tudok: feltölteni valahová?
Ennek mi értelme van? Az Iphone-on is így van?
Nagyon jól mutatja ez az app az ios/androidos userek közti gondolkodásbeli különbséget. Míg legtöbb androidos user célszerszámnak, svájcibicskának használja a telefonját, addig sok ios user inkább divat eszközként tekint rá, "életérzést" keres, erre az érzésre ez nagyon jól rátesz, elhiteti a userrel hogy ő szabad és hú de művész és különleges stb. Ha bántó lennék azt mondanám hogy rátesz egy lapáttal az arcoskodásra. Azthiszem pont ez az ami miatt a sok embert taszít az iphone, és inkább androidot választ.
Letöltöttem, működik. El is menti a képet, plusz a régi képeimet is engedi használni.
Simán tudok választani a galériából és azt bűvölni, majd feltölteni, de elmenti a feltöltött verziót!
A legnagyobb baj talán az, hogy meg sem fordult a fejükben, hogy androidhoz igazítsák a GUI-t...
Letoltottem, megneztem, csalodas. A Vignette es a Camera360 is erettebb.
@butcher__: ezek elég elcsépelt schlágvortok már. Pont ugyanaz az "arcoskodás" is lehet mögötte, mint az átalad inkriminált iOS-féle, csak éppen a dacos, 'csakazértisutálom' típusú.
A "hú de művész" gondolat pedig egyidős az emberiséggel: fel kéne fogni, hogy 5D Mark IV-gyel is lehet giccseskedni, meg Cmeha8M-mel is Pulitzer-díjat szerezni akár. Ez egy eszköz, semmi más, és mint olyan van létjogosultsága.
Tök unalmas már ez a hipszter kontra nyúlt pólós geek vita...