Nem nézheti senki hülyének az internetadó ellen tüntetőket

Nagyon fontos volt kétszer is az utcára vonulni, és ezzel visszakozásra készteti a kormányt. Úgy látszik azonban, hogy kizárólag az utcai demonstrációk jelentenek ellensúlyt az eszement kormányzati intézkedésekkel szemben. Ezért nagyon fontos tovább harcolni az internetadó ellen. Semmilyen formában nem szabad, hogy belopja magát a politika, sem az internetszolgáltatás árképzésébe, sem pedig az internet ellenőrzésébe. 

Úgyhogy ma délután 6-kor találkozunk a szokott helyen a József nádor téren, hogy világos legyen: sem bujtatottan, sem körmönfontan, sem "nemzeti konzultációt" színlelve, sem átnevezve, sehogy sem lesz ebben az országban internetadó, amíg mi itt élünk. 

A mindenkori kormány feladata az internethozzáférés könnyítése, a digitális kultúra mélyítése, a digitális szakadékok felszámolása és az internetes vállalkozások segítése. És nem pedig a netsemlegesség felrúgása, az információszabadság korlátozása, cinikus 700 forintokkal történő megregulázása, a piaci folyamatok torzítása. 

Hallasd a hangot! Ha százszor, akkor százszor.

nemleszinternetado.png

Címkék: nem lesz internetadó
2014.10.31. 14:39. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ha az a nemzeti konzultáció olyan lesz, mint az eddigiek, akkor attól valóban semmi jót nem lehet várni.
"Úgy látszik azonban, hogy kizárólag az utcai demonstrációk jelentenek ellensúlyt az eszement kormányzati intézkedésekkel szemben."

Pontosabban az utcai (nagy) tömegdemonstrációk, így ez a mai nem tűnik túl átgondoltnak, nem volt előre meghirdetve, hogy az emberek tudják tervezni ráadásul a Mindenszentek/Halottak Napja miatt valószínűleg sokan már ma vidékre utaznak, plusz gyanítom a rendezvénytechnika és rendőrségi egyeztetések is minimálisak a rövid határidő miatt.
@Kobaljov: ezen felül Orbánék kitolták a dolgot jövő évre, arra számítva, hogy addigra elalszik a dolog, az emberek a hidegben kisebb lelkesedéssel mennek tüntetni, ha nincs új konkrét törvény a láthatáron, stb.

És ebben van is valami. Inkább arra kellene koncentrálni, hogy a "nemzeti konzultáció" idején, előtt legyenek összerántva az emberek, mert akkor számít.

Ha egész télen minden héten tüntetnek az emberek, akkor belefáradnak éppen addigra, amikor újból szükség lenne rá. Viktorék valószínűleg erre játszanak, hogy addigra "megunják, és hazamennek" az emberek, ezért inkább tartalékolni kellene az erőt az újabb erőpróbára, ha újból bepróbálkoznak vele.
Remélem nem lesz túl hideg...
Mert akkor megy a franc :DDDDD
Ez akkora izé .. Miért nem lehetett ezt a Netadót szeptemberben bedobni a köztudatba? Akkor nem volt már túl meleg sem, kényelmesen eltüntetgettünk volna a huszonakárhány fokban.
De most brrr.. kinek van kedve minden csipcsup dologért kint dekkolni a hidegben.... :DDDDDDDDDD
D Tamással? Érdekes lesz "büdösbogarak"!
Büdösbogarak nagyon várják már!
D.Tomika számoljon be az EU-ba történt kimenekítése előtt 5 MILLIÁRD -ért vásárolt-soha nem használt-stadion-beléptető rendszer hogylétéről.
ELLENDRUKKER
@Petike57: Nem mondja meg "mert a nagymamától sem kérdezzük meg, hogy mennyibe került a karácsonyi bejgli" :-) (ezt válaszolta 2001-2002 táján amikor sokmilliónyi befizetett adóról, az augusztus 20-i ünnepség költségvetésének részleteiről kérdezték)