Publikus bétánál a Flock

A Firefoxra épülő újszerű böngészőről, a Flockról meglehetősen vegyes benyomásaim voltak októberben, de azóta rengeteg víz lefolyt az összes folyón, úgyhogy lehet, eljött az ideje egy újabb próbának. Erre kiváló alkalom, hogy megjelent a Flock első publikus bétája - úristen, lehet, hogy mégis komolyan gondolták ezt a dolgot?

De nem viccelődünk, annál is inkább, mert a fiúk/lányok új VC-t vadásztak le úgy szerény 10 millió dollár környékén, tehát pénzük megint van pár hónapig, és ezt a világ innenső feléről csak csendben csodáljuk. Az első beszámolók szerint probléma még van bőven, Arrington persze hurrázik, de őt senki nem veszi komolyan. A történelem időközben úgy hozta, hogy a Flock-Yahoo! kapcsolat még erősebb lett (azóta ugyanis a del.icio.us is bekerült a Yahoo!-birodalomba a Flickr mellé). Az új featúrákról és a jövőbeli fejlesztésekről az összefoglaló itt található.

Címkék: böngészők flock
2006.06.15. 10:34. írta: sztahanov

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.