A Blogter és a T-Online...

A T-Online az iWiW után ráugrott a blogoszférára. A pletykák szerint már meg is állapodtak a Blogterrel. (Ez annak fényében érdekes, hogy néhány hónapja még azt hallottuk több forrásból is, hogy saját blogszolgáltatást fejlesztenek.) Aztán meg szintén a héten volt hír, hogy a T-Online feje, Simó György átveszi a vezetékes üzletágat is. Egyesek szerint máris Straub Elek utódáról beszélhetünk, mások szerint nem. Nyilván ez is kiderül nemsokára.

Na de ez nem csak a fentiek miatt volt a T-Csoport hete, hanem azért is, mert a Magyar Telekom megvette a KFKI-t. (Nem olyan régen lett a T-Online-é az iWiW is, mely a legnépszerűbb magyar kapcsolatépítő szájt, de megvette az AdNetworköt is, mely a legnagyobb magyar online hirdetési hálózat.) Mi készül itt és hány árnyalata van még a magentának?
Címkék: blogok blogter t-online
2006.06.16. 14:05. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nem hiszem, hogy a T-online ennyire könnyen bedölne a blogter lufinak (szexoldalak és egyéb nyalánkságok)...
nyilván nem is kifejezetten csak arról van szó, hogy blogok fognak megjelenni origós cikkek mellett (uupsz..), hanem egy kicsit másról is. de azért érdekes, hogy a t-online-nak miért éri meg mégis.. és hogy mit szólnak mindehhez a blogteres bloggerek. egyelőre nem sokat.