A top 50

Egy 50-es listát állított össze a CNN Business 2.0 rovata: kik számítanak ma a webbizniszben? Nick Denton felkerült 47.-ként, Tim O'Reilly a 35., a You Tube alapítói, Chad Hurley és Steven Chen (28.), Kevin Rose (Digg) és Jimmy Wales (Wikipedia) egyaránt a 23., az új olajdespoták a kilencedikek, Murdoch a MySpace-szel a negyedik, és a Google-főnökök, Sergey Brin és Larry Page a másodikok. Na de akkor ki lehet az első?
Why You Matter: They've long said the customer is always right. But they never really meant it. Now they have no choice. You -- or rather, the collaborative intelligence of tens of millions of people, the networked you -- continually create and filter new forms of content, anointing the useful, the relevant, and the amusing and rejecting the rest. (...) In every case, you've become an integral part of the action as a member of the aggregated, interactive, self-organizing, auto-entertaining audience. But the You Revolution goes well beyond user-generated content.
Címkék: listák
2006.06.22. 08:33. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ezt eltalaltam. Bar szivesen lennek hatrebb is.
hahaa .. vicces, mert még nem igazán úgy van. vannak cégek akik megtehetik hogy szarnak rám, pl. adobe.. pedig a web-ből él flash meg ps .. helló.

ott a google a szar spammelt találtaival .. igen dolgoznak rajta (ajánlom is)

ott a technorati meg a digg a sok irreleváns cuccaival a főoldlaon :S