Botrányba fulladt a RocketBoom felrobbanása

Amanda Congdon és Andrew Baron videóblogja, a RocketBoom a legnépszerűbbek közé tartozik. Ha nem a legnépszerűbb. Nyers, érdekes, élvezetes. Na de. Ahogy a TechCrunch is megírta, Amandát hirtelenhamar "kirúgta" Baron.

Amanda - immár új blogján megjelentetett - videóüzenetében úgy fogalmaz: nem, nem vakáción van, hanem kigolyózták a videóblogból. UnBoomed. Baronnak volt 51 százaléka a cégben, neki meg ugye kettővel kevesebb, így ő kényszerült otthagyni a RocketBoomot.

Baron: We wanted to meet her demands to move production out to L.A., however, we are a small company and have not been able to figure out a way to make it work, financially and in many other ways at this time. While we continue to remain with open arms, Amanda has in fact quit and left Rocketboom. So sadly, we bid Amanda adieu and wish her all the best.
Amanda: I am disheartened by Andrew Baron's decision to spread misinformation. He knows I cannot move to LA without a job...but insists on spinning things this way to shore up his assertion that I am "walking away" from Rocketboom. I did not walk away. I did not accept Andrew's idea of "partnership".
Most mindegy, hogy kinek van igaza, és ki hazudik. A lényeg, hogy a RocketBoom nem lesz többé az "arc" nélkül az, ami. Még akkor sem, ha Baron azt ígéri, hogy most lesz csak igazán jó ez a blog. Egy szart. És ezt mindketten tudhatták volna. Akkor meg?  Fuck, veszett volna össze inkább a Fókusz producere a Marsi Anikóval.

Jó, ezzel együtt Jason Calacanis egyből belengette, hogy ő szívesen látná a Netscape-nél Amandát. (Ki utasítaná vissza?) És nem lenne Calacanis, ha nem osztana egyből egy tanácsot is: most van Amanda a csúcson, és most kell profitálnia ebből. Ha a Rocketboom-sztoriból saját hibája miatt nem is lát pénzt, akkor máshol kell megkeresnie. Most vagy soha.

The real blogger celebrities go to heaven rocketboomly soon.
Címkék: bulvár videóblog
2006.07.06. 21:50. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.