Kávéhoz: Gawker.hu, új Crunch, jó ff-sidebar

Információs ötpercünk első hírmorzsája, hogy ismét Budapestre menekült érkezett az amerikai blogoszféra elsőszámú darázsfészke, a Gawker néhány munkatársa, élükön Nick Dentonnal. A Sziget utánra időzített megapartiról még lesz szó/kép. Addig is üdvözöljük a Crunch Network újabb tagját, a Crunch Geart, mely egy újabb hiperpopuláris témával, a hardver-kütyü vonallal foglalatoskodik.
update: A BW-nek Arrington azt nyilatkozta, nem zárul le a terjeszkedés: további blogokat akar felvásárolni. Születőben a techgawker? Sőt, a remények még nagyobbak: "he's aiming to have the No. 1 blog in each category."
A NeoBinaries összeszedte a szerintük legjobb 5 Firefox-kiterjesztést. Az első helyen az All-In-One Sidebar végzett, de bekerült a Fasterfox is, valamint a TabMix Plus, mely olyannyira sikeres, hogy a Firefox következő verziójába már bele is égették.
Címkék: böngészők bulvár kávéhoz nick denton
2006.08.11. 16:41. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nick tényleg itt van, most futtotam össze vele a Kálvin téren 2 órája, a haverjával sétált a Nemzeti Múzeum felé. Ő megismert engem, én meg nem.

Ja nem, fordítva.