Játsszunk celebekkel és bulvármédiával!

A hírességek és a webkettő közös halmaza még messze nincs teljesen kitöltve. Akik ismerik a magyar Celebhatározót, azoknak nyilván csúszni fog a Fafarazzi is. Ez a közösségi szájt azt tudja, hogy összeválogatjuk kedvenc hírességeinket, rangsoroljuk őket, s aztán nézzük, hogy mekkora felhajtás lesz körülöttük a blogoszférában.

Ha jól tippeltük meg, hogy mondjuk a következő hetekben Paris Hilton körül nagy lesz a felhajtás, pontokat kapunk. (A logika egyszerű: a legnépszerűbb pletykablogokban található említéseket összesítik, és kész a buzz rangsor.) Hogy mely sztárokat ikszelgetnek a júzerek leggyakrabban, azt meg innen tudhatjuk meg.



Igen, bizony, nem csak ingyenesen kipróbálható, de fizetős verziója is van a játéknak. Az egész egyébként teljesen közösségi: ismerőseinket is meghívhatjuk, és versenyezhetünk velük. A szezon végén pedig kiderül, ki a legnagyobb fafarazzi a weben. Az ötlet persze elsőre nem tűnik valami eszement eredetinek, de végre valaki megcsinálta. Úgyhogy mostmár valahogy egy Gawker Stalkerrel kellene csak összeboronálni, és a Blikk napjai meg vannak számlálva.

A Webisztán fafarazzi-ligája: homeruners.fafarazzi.com
Címkék: bulvár bloggerek listák fafarazzi
2006.08.16. 19:28. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.