Leblogolt költözés [update1]

Blogban mesélik el az Index munkatársai, hogy a költözés során milyen relikviák, kordokumentumok és repiajándékok kerültek elő az asztalok alól, mellől, satöbbi. Az első magyar garage sale blog.

Uj Péter soron kívül rámutatott egy 1995-ös XybrrrPunk magazinra, ami a Wired korai, nyers de határozott magyar manifesztumaként fogható fel.



Idézet következik 11 évvel ezelőttről:
Nemsokára már a Télapó is online tojja a csokinyulat, interaktív konnektorról vizionál a retardált politikus és a bölcsödékben hexadecimális kódokat gagyog megannyi neurotikus csecsemő. Virtuális kultúra, virtuális politika, virtuális művészet és virtuális ágybavizelés, osztódással szaporodnak a Világmegváltó Virtuális Víziók, a cseppet sem virtuális pénz szagára gyűlik hűvös halomba jónéhány elfuserált egzisztencia. Mint például mi is
Igény szerint további idézetekkel is tudunk szolgálni.
Címkék: blogok
2006.08.18. 11:29. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.