Bloghu címlap

Elindult a Blog.hu új címlapjának kísérleti adása. A jelenleg erős béta szakaszban tartó blogajánló nagyjából ugyanazt teljesíti - kicsit azért más felfogásban és más hangsúlyokkal - mint a hasonló nyitóoldalak.

A picit más felfogást például arra értem, hogy nem csak blog.hu-s blogokat ajánlanak ezen a címlapon, sőt, maguk az olvasók/bloggerek maguk is beküldhetnek - nem csak blog.hu-s! - postot. Dizájn oldalról pedig: egyszerű, felhasználóbarát, szellős.

A bal hasábban három tágan értelmezett téma köré gyűlnek a postok és kommentek (kívülről-belülről), jobb oldalon pedig valós időben csöpögnek a postok és kommenttopikok. Van egy viszonylag barátságos keresőfelülete, melyen a blog.hu-s postok közt lehet turkálni. Na jöjjön az a véleményáradat...
Címkék: blogok
2006.09.05. 09:05. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egész jó. bár az előbb, mikor kattintgattam, hibák jöttek, a film tagre nulla, erre a posztra meg parse error. és hogy lehet beküldeni?
Mondjuk a validsagra oda lehetett volna figyelni. Igaz, hogy csak warning-ok vannak, de mindegyik javithato. En legalabbis nagyon orulok az olyan oldalaknak, amiknel alul kis zold alapon feher pipa van.
Jó, nemvalid és nemvalid közt óriási különbségek vannak.
Gratulálunk, nagyon hasznos újdonság!! Sok sikert Nektek
Ja, nekem is tetszik, csak ugye mindig a hibakat keresem.
Véleményem
mediablog.hvg.hu/2006961.aspx
(És mielőtt megkérdeznéd: Hivatkoztam is:-)
Ne haragudj, hivatkoztál? Csak mert néha...