Képek a blogon, riválisok között

Itt olvasom, hogy a Flickr képmegosztó (Yahoo tulajdon) támogatja a Blogger.com új bétáját (a rivális Google tulajdona). A Yahoo-nak van saját blogszolgáltatása (360), a Google-nak meg saját képszolgáltatása (Picasa). Mégis, történelmileg úgy alakult, hogy a Google anno elbénázta a Flickr felvásárlását, nyilván azért mert a saját Picasájában hitt. A Yahoo meg jött, és megvette a Flickrt. Felálltak a frontvonalak. Hittük eddig.

Nem hogy támogatja a Flickr a Blogger.com-os blogokat, hanem mindjárt a lista legelején is szerepel. Arról már nem is beszélve, hogy
Flickr is using a secure authentication method made possible by the new Blogger’s use of Google Accounts. When you want to add a Blogger beta blog to Flickr, Flickr will redirect you to google.com to enter your username and password.
Mi van itt? Egy hatalmas kibékülés? Vége a piacnak? Nem. Inkább arról lehet szó, amiről a postban is olvashatunk: hogy tudniillik a Blogger.com-on blogolók tömegei kérték, hogy kössék össze a blogjukat a Flickrrel. Merthogy blogot a Google-nál szeretnek írni, képeket megosztani viszont a Yahoo-nál. És őket nem nagyon érdekli, hogy a két rivalizáló mamutról van szó. Barátkozzanak csak össze. És lőn...
Címkék: blogok flickr bloggerek blogmotor képmegosztók blogszolg
2006.09.12. 21:37. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.