Netpresszó: ernyőszájt, hirdetőknek

A Ringier úgy döntött, hogy megpróbálja egyetlen oldalra összegereblyézni összes online tartalmát, pontosabban a ROSH (Ringier Online Sales House) tartalmait. Nyilván abból a megfontolásból, hogy egy viszonylag nagy látogatottságú szájtot tudjon felmutatni hirdetőinek.

A Ringier core szájtjai (Blikk.hu, NSO, Népszabadság, Bravo, stb) mellett a ROSH-ba tartozó tv2.hu és est.hu is meg fog jelenni ezen az ernyőoldalon. Úgy hallottuk, hogy a szájtok feedek segítségével szolgáltatják majd friss tartalmaikat az oldalra, vagyis egyfajta ringier-s Hírkeresőről beszélünk.

Ilyen szájtot egyébként ma már bárki, bármikor 1 nap alatt képes összedobni. A feedek adottak, szájtbildelni meg viszonylag sokan tudnak.

A fejlesztést - ha jól hallottuk - a Carnation vezényli. A névválasztás (netpresszó.hu) mindenesetre az ernyőszájt-ötlethez mérten még mindig egy poros, évekkel ezelőtti világot juttat eszünkbe.
Címkék: marketing redesign online média
2006.10.11. 14:58. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a dolog nyilván elképesztő látogatottságra számíthat: rengetegen lehetnek, akik egyszerre kíváncsiak a NOL, a Blikk.hu és a BRAVO híreire, de eddig három külön oldalt kellett megnézniük... valóban, én sem értem, mit kell ezen 12 óránál többet dolgozni.
Örülök, hogy ti tudtok 12 óra alatt ilyen oldalt gyártani. Írjátok le itt valahol a blogban, hogy hogyan.
feedeket kitenni egy oldalra és ráhúzni egy dizájnt? lehet hogy 12 óra sincs.
Pl. osszehuzgalom oket egy netvibes oldalra kb. 3 perc alatt :)
Elvileg nem csak annyiról szól a dolog, amit leírtál, a korai tervek nem RSS alapú szolgáltatásról szóltak. Illetve nem csak egy "hírkeresős" címlapról. Kiváncsian várom, hogy mi lesz belőle.
a 12 perces ember jelentkezzen a carnanal. ilyen emberre van szuksegunk!
kár volt ezt beírni. mostmár a kész oldalnak valami nagyon frankónak kell lennie, amit első ránézésre sem lehet összedobni - a 12 sok is - három óra alatt. árgus szemekkel figyeljük.
Na, kíváncsian várnék egy olyan embert, akinek nemcsak a pofája nagy, hanem élesben is megmeri mutatni, mi tud, itt eddig csak ostbákat találok...
Vicces volt, ehhez még 12 óra sem kell, a Carna pedig nem ilyen fapados gagyit csinál, szóval jobb lett volna, ha meg sem szólalsz.
Infinity, amig dolgozik 12oraban fejleszto dolgozhat egy grafikus is :)
Bocsika, funkcionalitásra értettem, hogy nem fapados, persze igényesen meg van rajzolva, ez nálunk alap, az a legkevesebb, hogy egy jó rajz alapján készül el valami (úgy látszik, egyeseknek sajnos nem az...).
Aki fikázza ezt a lapot, az bizonyára nem nézett bele a forrásba és nem lapozta fel a js-eket. Jó esetben is legalább 12 nap egy ilyet megírni egy ember számára.
Az hogy mennyire fogják használni, mennyire van erre szükség más kérdés.
De, hogy ilyet nem raktok össze órák alatt az fix.
Le a kalappal Nec előtt!
dj: a kedvedert beleneztem, 2 db js-t latok ami sajat fejlesztes: magazin.js (140 sor), netpresszo.js (52 sor) a tobbi JS az kulso lib: lib/json.js, lib/prototype.js, lib/scriptaculous.js

ezeket viszont nem 12 nap alatt csinaltak :), azt a ~200 sor JS-t 12 napig kicsit soknak talalom