Scrybe: web office, akár offline is

Múltkor a Googe sajtótájékoztatóján ígéretet kaptunk, hogy a Docs & Spreadsheets, vagyis a Googe webes irodai alkalmazáscsomagja hamarosan offline is használható lesz. Sejthető ugyanis, hogy ez az a gyengeség, amire a rivális alkalmazások rárepülhetnek. Ha meg akarják szorongatni a Google-t.

Még ugyan a bétatesztelés sem kezdődött meg, de a Scrybe már elhagyja ezt a gyengeséget. Olyan irodai alkalmazásról beszélünk, mely együttműködik az Office-szal (a dokumentumok vágólapról emelhetők át). És offline is kiválóan használható (installálás nélkül). A Google-lal ellentétben a Scrybe-ban van integrált, okos todo-lista, s ez a szememben még egy nagy jópont. Az összesen mennyi is? Offline munka, vágólapról doksiátemelés... Három.

És ezzel nincs vége. Íme a demó:
Címkék: google web office scrybe
2006.10.21. 19:27. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

es nyomtatas is otletes ...
ez konkrétan kurvajó, feliratkoztam, alig várom már, hogy használni lehessen!
Ha jól látom PDF olvasó is lesz benne? WOW
AKAROM :D
Ezt nem hiszem el, ez hatalmasat fog szólni. Ebben minden benne van amit valaha is hiányoltam a többiből... különösen a todo listtől estem hanyatt...
bocs, pdf reader nincs benne, hang nélkül néztem és álmodoztam :D