Közvetlen Netvibes-támogatás a Firefox 2.0-ban

A Firefox 2.0 verziója nem csak a feedek felvételét, de a feedgyűjtőket is támogatja. Így például az egyik legnépszerűbb start page-et, a Netvibest is beállíthatjuk alap feedtárolónak.



A módszer a következő: mindenekelőtt kattintsunk ide. Ha olyan weboldalon járunk, melyen van feed, a böngésző címsorában megjelenik a kis narancssárga feedikon. Arra kattintva elvileg automatikusan felvehetjük az adott feedet a Netvibes oldalunkra.

Szóval kiváltja a jól ismert button szerepét. Aki tud hasonlóan egyszerű megoldást IE7 alatt, ne habozzon megosztani velünk.

[update1] További kiváló tippek Firefox 2.0 felhasználóknak.
[update2] Böngészők összehasonlítása: gyengeségek és erősségek.
[update3] IE-címsor problémák
Címkék: böngészők firefox netvibes start page firefox2.0
2006.10.26. 14:13. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ez kurvajó.
Hát ez állat. Ha pedig lehet ilyent csinálni, akkor miért nem csinálja mindenki?

Más: A Sage FireFox RSS kiegészítése kiolvassa az oldal forrásából és tálalja felvételre az RSS feedeket. Ilyent tudtok még mástól?
IE alatt: Beírod, hogy getfirefox.com ... :)

A sage-s dologra annyit, hogy amelyik oldal nem tudja beírni a head-be, a megfelelő dolgokat, az vessen magára.
Bár az igaz, hogy vannak ilyen esetek, mondjuk blogszolgáltatóknál.
Hmm, megjelent a listában a Netvibes, de nem tudom kiválasztani :(
Pont ezt kerestem, hala neked most nemkell kezzel turnom a configban:)
Ezzel nem csak start page-re, de kliensre is (pl FeedReader) felvehető a feed. Szerintetek nagy ördöngősség? Létezhet olyan URL, amivel a Google, Netvibes-hez hasonlóan a gépére telepített olvasóra is beilleszti a címet?
FF2-t használok, és nem jelenik meg a Netvibes a lehetséges feed-olvasók között... már nem támogatják? esetleg nálam van a hiba?