Megszületett a százmilliomodik webszájt

Hogy pontosan mikor, azt nem lehet tudni. Mindenesetre a Netcraft szerint valamikor októberben lehetett. Azt mondják: 1995-ben még csak 18 ezret számoltak össze. A kutatócég szerint a blogok és a kisvállalkozások lendítették fel a webszájtburjánzást. Nem csoda, hiszen az utóbbi években egyre és egyre egyszerűbb eszközök állnak rendelkezésre, melyek segítségével bárki számára gyerekjátékká vált saját domain alá tartalmat elhelyezni.
Címkék: stat
2006.11.02. 09:40. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vajon egy blog oldal különálló weboldalnak számít? Szerintem igen.
Ez a 100milliomodik hostnevet jelenti, ha jól látom. Elvileg a blogoknak is önálló hostnevük van.
igen, hostnevek. tehát a blogok is ideszámolnak.
Ha a site-ot weboldalnak fordítjuk, akkor a web page-et minek? És ha ugyanannak fordítjuk, az nem ciki? Azt elfogadom, hogy egy titkárnőnek nem kell értenie a különbséget, de azért a szakblognak meg kéne különböztetnie a kettőt.

Szerintem a Microsoft fordítása a website-ra (webhely) teljesen jó.
gergelyv: teljesen igazad van. jav. (mentségemre szolgáljon, h csak a címadáskor aludtam.)
Az elobb meg "megszuletett_a_szazmilliomodik_weboldal" cime volt, tul gyorsan csapok le RSS-bol? (tobbszor is talalkoztam mar ez miatt a "Sajnos nincs megjeleníthető bejegyzés..." hibauzenettel)

Az a kiugras-visszaeses a 2001-2002 ev korul a dotkom lufi "gorbeje"?
nem, csak a címváltozással változott az url is. de igaz, legközelebb lehet h azt meghagyom. a feedolvasók mindenkelőtt! :)