Itt a Skype 3.0 - közösségi audiochat

Itt van a 3.0-s verzió, amiről Zennström már hintelt a Web2 Summiton. Szóval az új Skype-ban benne van a Skypecast, mely azt tudja, hogy mondjuk blogbejegyzésekhez kapcsolhatunk chatszobákat.

A Skypecast létrehozása egyszerű: a felületen megadhatjuk, hogy mikor kezdődjön és mikor érjen véget a "fogadóóra", megadhatjuk a beszélgetés témáját és egy kapcoslódó URL-t is. A Skypecast létrehozója lesz a chat moderátora.

A Skype-ból kereshetők is az aktuális chatek, így például bekapcsolódhatunk a Digg-felhasználóinak beszélgetésébe. Lehetőség van arra, hogy csak belehallgassunk az éppen folyó beszélgetésekbe, tehát aktívan nem kell feltétlenül részt venni benne.



A webes tartalomhoz kapcsolt élő chatszobák (konferenciabeszélgetések) egyelőre inkább, a "heló, ez tök jó" jellegű betelefonálásokból állnak, de azért nem elképzelhetetlen, hogy érdekes lesz belehallgatni jobb blogok Skypecastjeibe.

A Webisztán is csinált egy próba Skypecastet:
Itt lehet bekapcsolódni a beszélgetésbe.
Címkék: voip skype skypcast
2006.11.09. 09:54. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bementem (Skype 1.5 OS X), felhivott vmi "vezetekes" szamot (sz'al tenyleg szamokbol allt), ketten voltunk, mmint a hazigazdaval egyutt, nem hallottam semmit. Ez normalis?:)
Nekem ment, simán.
Durva lenne ha nem csak ennyit irna: "Sorry, we could not find the Skypecast you are looking for." hanem meglenne podcastban? es igy utolag is meg lehetne hallgatni?