Negyedik dimenzió a Google Earthben

Már persze ha elfogadjuk, hogy az idő a negyedik dimenzió. De nem ez a lényeg, hanem hogy a Google láthatóan nehezen viseli, hogy a Microsoft előlépett 3D-s térképalkalmazásával. Úgyhogy most neki is indultak, és egy nagyon klassz layert tettek a Google Earthbe.



A Rumsey Historical Maps történelmi térképeket ajánl Google Earth alá. Tokió 1680-ban?  New York 1836-ban? Persze nincs részletes meg utcaszintű térképnézet, ezzel együtt kiváló. A Jupiterré változó Földről nem is beszélve.
Címkék: google earth
2006.11.13. 11:20. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ezért nem lesz nekem jó (kivétel az IE Tab extension:)

To use this feature, open Live Local Search in Windows Internet Explorer version 6 or 7. For more information, and to download the latest version, visit the Microsoft Internet Explorer website (www.microsoft.com/windows/ie/downloads/default.mspx).
Live 3d: Ja es IE a telepites utan szol, hogy magyar windows nem jo neki.
mivel még beta...