Teljes filmekkel csábít a LycosCinema

Kezdjük mindjárt azzal, hogy a cucc csak PC/Win, WMP10, IE6+ konstellációban működik. Ez már önmagában elegendő lenne ahhoz, hogy ne is foglalkozzunk ezzel a szolgáltatással, és akkor még nem említettük a flash-imádatot, ami körbelengi az oldalt.

A LycosCinemáról van szó, ami a fenti indokolhatatlan korlátozások ellenére eredeti alapötletből indul: a regisztrált felhasználók válogathatnak a filmadatbázisból, online vetítéseket szervezhetnek, melyre meghívhatják ismerőseiket, és teljes verziós film nézése közben kommentálhatják is a látottakat. Szóval az egész arra épül, hogy modellezze a "hét végén átjönnek a srácok és nézünk valamit a házimozin" életélményt.



Szóval az ötlet, hogy ezt egy virtuális környezetben is meg lehet csinálni, nagyon rendben van, a kivitelezés már nem annyira. Egyrészt mondanunk sem kell, hogy a kínálatban nem a blockbuster filmalkotások szerepelnek, másodsorban erősen sávszél és gépigényes az online közösségi házimozizás. Ne lepődjünk meg ha akadozó, nehezen pörgő lejátszásról kezdenek el társalogni az élő csetszobában meghívott ismerőseink.
Címkék: videómegosztók lycos
2006.11.14. 14:27. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.