Vásároljunk álbarátokat

A közösségépítő szájtok már nem csak szórakozást, publikálási és kommunikációs lehetőségeket jelentenek a felhasználók számára. Egyre többet hallani arról, hogy a fejvadász cégek vagy a munkaadók a social networkökben nézik meg, kit is akarnak felvenni.

A közösségépítő szájtokban megjelenő infók tehát egyfajta státuszszimbólumként is felfoghatók. Nem csak az jellemez bennünket, hogy mit írunk be az ilyen szájtok adatlapjaira, hanem az is, hogy milyen ismerőseink vannak.

És ki ne szeretne elhencegni azzal, hogy jó csajok, fontos emberek jelölték őket vissza mondjuk az iWiW-en? El is érkeztünk a Fake Your Space-hez. Ha hajlandók vagyunk némi pénzt befizetni, myspace-es vagy facebookos életünket csinos modellek aranyozhatják be, azzal, hogy a nyilvános üzenőfalra küldenek nekünk előre egyeztetett üzeneteket.
Want to make an ex-girlfriend or ex-boyfriend jealous? No problem. Have one of our Models personally flirt with you on your comment wall. Are you interested in being one of the most popular people on MySpace or FaceBook? Then FakeYourSpace is just what you need.
A FakeYourSpace tehát a felhasználók hiúságára apellál. Mielőtt a célcsoport el kezdené átutalgatni a havi 99 centet, nem árt végiggondolni, hogy vajon nem egyszerűbb-e ha magunk hozunk létre álfelhasználókat, és jelöltetjük be magunkat ezekkel a fake júzerekkel. Az legalább ingyen van. És még szórakoztató is.
Címkék: bulvár myspace lol facebook
2006.12.01. 17:14. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fenébe! Ellopták az ötletemet:)
Hali!

Látom ezt a postot is ellpták! :-(

jovonezo.blogter.hu/?post_id=101898
LOL. pedig nem is ikonokról szól.