Lediggelték a Plastik.hu-t

A Plastik kikerült a Digg nyitóoldalára, és ettől el is szállt a blog egy pillanat alatt. Részvétünk. Jelen pillanatban 713 diggnél tart:



Azért nem kell annyira sajnálni. Maga angelday nyomta be magát a diggbe. A népszerűség helyett azonban a behalt oldal lett a vége. Ja, egyébként a videoformátumok összehasonlításáról szólt a post (mirror és a lényeg: a kép). A kommentelőket meglehetősen megosztotta.
Címkék: digg bloggerek
2006.12.07. 23:54. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

És akkor most azonnal nézzétek meg a Plastik-ot. Akar valaki WP-t installálni? :P
"Wordpress and Digg don't play nice together, my bad."

LOL
gagyi a csávó nagyon!
Volt egyszer regebben egy ugyanilyen osszehasonlitas Starwars-os screenshotokkal...
én is gratuláltam neki
meg diggeltem is az elejefelé, de sejthette volna hogy ez lesz. a wordpresses blogok szoktak elszállni könnyen.
FYI, az oldal nem volt lecache-elve, ez halasztotta meg a szervert, tehát a "MySQL and Digg don't play nice together" lenne a korrektebb megfogalmazás.

Másrészt pedig koncepcionálisan csináltam, kíváncsi voltam sikerül-e 5 digg fölé emelkedni, amiből 4-et az ismerőseim tesznek bele.

Most meg nincs blogom, de jó nekem!
angelday pulls digg DoS stunt
MySQL és Digg, LOL, szerinted mivel megy pl. a Yahoo vagy a Flickr, angelday?
jelenleg 1788 digg, most kellett volna a donate-et kirakni :)
Szerintem ez várható volt, még ha fele ennyien is nézték volna meg. Rá lehetett volna készülni. Mondjuk egy külön wp oldalra rakni, és megírni hozzá a forrást, hogy ne az adatbázisból olvassa ki. Vagy egyszerűen a főoldalad forrását lemásolni, és egy külön fájlba felrakni, és azt diggelni. Így nem a wp-t terhelte volna, hanem azt az egy darab sima html fájlt (amit még mindig bármikor letörölhetsz), és a linkek is működtek volna az oldal többi részére. Lásd:
pairg.atw.hu/masolat.html
na jó, de nem lehet előre tudni, hogy az adott post-ot ennyien fogják diggelni. Gondolom, beküldte és kész. Csak hát mindenki rámozdult:)
Íme a Wordpress és a php+MySQL határai. Nagy forgalomnál elegendhetetlen a caching és az okos oldaltervezés.

devizakozep 2006.12.10. 18:50:52

vagy egy normalis blogmotor :-)