Amazon...hu?

Az Amazon.hu domain az Amazoné. Ennek kapcsán kerestem meg őket, hátha mondanak valamit arról, hogy várható-e a magyar verzió indulása legalább középtávon. Meg is jött a válasz az Amazon PR-osztályáról:
At this point in time, we have no future plans to announce regarding any geographical expansion.
Azt megerősítették, hogy valóban az övék a magyar domain, de - mint fent olvasható - egyelőre nem tervezik, hogy bármit is kezdjenek vele. Le, vagyunk, lombozva.

Picit ide kapcsolódik, hogy egyik olvasónk beküldte a hírt:
Wikia received a significant cash investment from Amazon.com that will allow us to continue improving our service, providing support in more languages and many other things you've asked for.
A téma egyébként több technológiai szájton is olvasható volt az elmúlt napokban:
In a statement, Jeff Bezos, founder and CEO of Amazon, said, "Amazon has always believed in giving the customer as much information as possible so that they can make the purchase that's best for them." He indicated that Wikia's user-generated content will be an asset for Amazon. (infoweek)
Címkék: amazon wikia
2006.12.08. 20:32. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"no future plans to announce"
vagy csak nem akarnak nyilatkozni rola.
Legyunk optimistak;)
Pedig nem lenne rossz, ha lenne.
Találtam egy ilyen cikket. Jó lenne tudni, hogy vajon tudta-e bizonyítani
a dolgot.


"A Fővárosi Bíróság áprilisban döntést hozhat abban a domainperben, amelyet az Amazon.com Inc. tisztességtelen piaci magatartásra hivatkozva indított egy soproni magánszemély és az Internetszolgáltatók Országos Tanácsa (ISzT) ellen. A bíróság tegnap a másodrendű ISzT-t elbocsátotta a perből, mert meglátása szerint az nem érintett az ügyben. Az Amazon.com jogi képviselője szerint a magánszemély jogtalanul használta az Amazon domainnevet, és jogtalanul működtette az Amazon.hu weboldalt, amelyről ingyenesen lehetett zenei fájlokat letölteni. A magánszemély szerint ő 1998-ban, a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériumánál időszaki lapengedély alapján nyert jogot az elsősorban nőknek szóló oldal működtetésére, amelyen folyamatosan volt is tartalom, igaz, jelenleg a portál felújítása folyik. A bíróság bizonyítási eljárást rendelt el.
D. P."