Az év cikijei 2.0

Folytatódik év végi önfeledt szavazáscunamink. (A korábban szidott uborkaszezonos megúszós iZzzék, ugye..) A fókuszban most a hazai közösségi szájtok.

Emlékszik még valaki az iWiW adatkezeléses szerencsétlenkedésére, a Freeblog csálé "elit" bannerhirdetéseire, a Wikipedia szócikkek plagizálására? A Privi beindult, miként a Webisztán is. Mi jöhet még? Az Index beköltözött a SecondLife-ba, Vágó Pista leszólta a magyar wikipedistákat, a Milgram háromszor küldte ki júzereinek a karácsonyi üdvözletet, a MyVIP-ról ismeretlenek tömegei jelölnek ismerősnek, akadozott az Inda-átállás. Volt nekünk idén is vitatott GoldenBlogunk. Voltak arcpirító threadek is. A Disco-ügy például, meg egy Gyurcsifercsi-gate is becsúszott. A mindent ellepő "adjon valaki egy iWiW-meghívót" threadkampány lassan, de biztosan maszírozta agyunkat. Ezek az ügyek persze nem feltétlenül voltak ügyek. Lehet, hogy mi értjük félre a világot. Ha így látjátok, szavazzatok az "Other"-re és írjátok be a ti tippeteket, vagy kommenteljetek hevesen. Önfeledt szavazásra fel! Mindjárt itt az év vége és mindezt el fogjuk felejteni... Ne hagyjátok, ne, ne, neeeeeeeee...
 
Címkék: toplista
2006.12.27. 19:21. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aki nem akar mindig visszajönni, megnézni az aktuális állást, annak itt a szavazás feedje (óránként frissül):
www.polldaddy.com/Feeds/Polls/R8NY51CPO36MU52J61NA.xml
A legnagyobb ciki, hogy az iwiw még mindig az összeomlás szélén áll és kegyetlenül lassú.
A webisztán RSS feedje. A legcikibb, hogy nem tolja a teljes postot rss-be. Így gyak. szart sem ér.